Kako nam vplivneži oblikujejo naš vsakdan?

clanek_cover

Še ne dolgo tega so otroci svoje vzornike iskali v revijah, na televiziji, na športnih prizoriščih. Danes pa vedno več otrok svoje vzornike najde na internetu. Pa ne le otroci, tudi odrasli s(m)o vsak dan znova podvrženi znanim in manj znanim obrazom, ki nam iz pametnih naprav delijo življenjske nasvete ter nas s svojimi objavami spuščajo v svoja zasebna življenja.

Deljenje mnenj in pogledov posameznikov se je iz pisanja blogov spremenilo v vloge, v krajše in daljše posnetke, v katerih vplivneži (influencerji), ki jim sledimo na družbenih omrežjih, z nami delijo svoje poglede, mnenja, nasvete …

Kdo je »dober« vplivnež? Kakšno resničnost prikazuje svojim sledilcem? Zakaj so vplivneži zanimivi tudi velikim podjetjem?

Obenem pa smo se v šesti oddaji najbolj iskrenega podkasta spraševali tudi, kako vplivneži vplivajo na otroke in kako se naj starši skupaj z otroki odzivajo na različne vsebine, ki jih vplivneži objavljajo na spletu.

O vsem navedenem in še o marsičem smo spregovorili z Moniko Horvat, lastnico agencije za digitalni marketing …

Vabljeni k poslušanju!

 

»Ne ustvarjamo mnenj, ampak skušamo spremeniti kakšno srce!«


Podkastom lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja