Otrok najde svojo mamo tudi z zavezanimi očmi

Thumbnail

Vsake toliko časa v oglaševalskih kampanjah nastane razveseljujoč in topel video. Oglejte si enega izmed njih, ki na prisrčen način poudarja žensko unikatnost in posebno vez med materjo in otrokom.

Oglaševalci so v odprt prostor povabili šest mater, nato pa so vanj po enega spuščali njihove otroke – z zavezanimi očmi. Zanimalo jih je, ali bodo otroci prepoznali svoje mame tudi brez vida.

In res jim je uspelo! Prav vseh šest otrok, starih med tri in devet let, je našlo svojo mamo tudi z zavezanimi očmi.

Seveda ni šlo brez drobnih materinskih solz ganjenosti …

 

»Vse ženske so unikatne po obliki, osebnosti in srcu, prav takšna pa je čudovita vez in dragocena ljubezen, ki smo jo videli na ta dan,« so pod oglas zapisali v podjetju za izdelavo nakita, za katerega je bil narejen. 

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja