Medjugorje: deček ozdravljen raka

Thumbnail

Dveletni italijanski deček Joshua se je 8 mesecev bojeval s terminalno fazo raka, pri čemer je bil deležen transplantacije, 80 kemoterapij in 17 obsevanj. Ker nič ni bilo uspešno, so ga starši odpeljali v Medjugorje. Ko so se vrnili domov, je pregled pokazal, da je izginilo vseh 19 tumorjev in vse kostne metastaze in je Joshua popolno ozdravel.

 

Deček iz Putignana v južni Italiji se je rodil z neodkritim nevroblastomom, najpogostejšo obliko raka v zgodnjem otroštvu. Ko je bil star 22 mesecev so šele odkrili njegovo pravo bolezen, ki je napredovala že do zadnje faze. Možnosti za preživetje so bile izredno slabe.

Zdravniki so mu dali le še nekaj dni ali tednov življenja, ko so ga starši odpeljali v Medjugorje. Tik pred odhodom se je število belih krvničk dramatično izboljšalo in Joshua se je tako v Medjugorju počutil izredno dobro. Stanje pa se mu je še bolj izboljšalo po tem, ko je sedel poleg vidke Mirjane, saj po tem ni več čutil bolečin.

Ko se je družina vrnila domov, so pregledi pokazali, da so dečkove kostne metastaze in vseh 19 tumorjev, ki so se razširili po telesu, izginili. Edini tumor, ki je ostal, se je zmanjšal iz velikosti 7,5 cm na 3 cm, tako da so ga zdravniki lahko v celoti odstranili. Po tej operaciji je bil Joshua popolnoma ozdravljen!

Napačna diagnoza

Joshua se je rodil z enim očesom napol zaprtim in glavo nagnjeno v levo. Več zdravnikov je staršem povedalo, da z otrokom ni nič narobe. Prav tako je bila dečku ob pojavu prvega tumorja postavljena napačna diagnoza.

Staršem ni dalo miru in sta dečka peljala na pregled k onkologu, ki je s CT odkril, da deček trpi za nevroblastomom v četrtem stadiju in da so tumorji pritrjeni na medenično kost, kostni mozeg, kosti lobanje, na zadnji del levega očesa, bezgavke v vratu in da prodira skozi levo stran možganov, kar na žalost pojasni tudi dečkov zasuk glave v levo že od samega rojstva. Odkrili so 22 tumorjev.

Takoj so pričeli s kemoterapijo, obsevanjem in presaditvijo. Opravili so 80 kemoterapij in 17 obsevanj, kljub temu pa so jim zdravniki dajali le malo upanja.

Pot v Medjugorje

Ko je bil Joshua v bolnici in je k njemu prihajal njegov oče, je zagledal odprt računalnik z Marijino sliko v ozadju. Ko je vstopil v sobo, mu je žena povedala, da Joshua ni hotel spati, dokler mu niso zavrteli Marijinih pesmi. Pesmi so bile posvečeni Mariji iz Medjugorja.

Starša nista nikoli slišala za Medjugorje. Vendar jima je Marija poslala dodatno znamenje. Med listanjem po revijah je oče naletel na posebno revijo, v kateri so bili opisani čudeži ozdravljenja v Medjugorju. Odločitev je padla.

Ker je bilo stanje dečka slabo, so jim zdravniki odsvetovali potovanje. Vendar se je dečkovo stanje tik pred odhodom drastično izboljšalo, saj je število belih krvničk naraslo s 5.000 na 160.000. Prvi čudež se je že zgodil.

Pred Marijo

V Medjugorju se je Joshua počutil neverjetno dobro. Med Marijinim prikazovanjem vidki Mirjani je Joshua sedel tik od kipu Marije. Po prikazovanju se je začel počutiti bolje in bolečine so izginile.

Največje presenečenje pa je sledilo, ko so se vrnili domov. Zdravniki niso mogli razložiti, kaj se dogaja, saj so testi potrdili, da je izginilo 19 tumorjev in vse metastaze v kosteh, ostal je le nevroblastom v pljučih, ki se je zelo zmanjšal, tako da so ga zdravniki lahko odstranili.

Zdravniki niso znali razložiti te nenadne ozdravitve. Josua je čudežno ozdravel.

Več na: http://www.medjugorjetoday.tv/4034/medjugorje-visit-cured-boy-from-cancer/

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja