Družinski referendum uradno odobren

Thumbnail

Da je ustavno sodišče dovolilo izvedbo referenduma o družinskem zakoniku, smo pred dvema tednoma, ko je bila novica še neuradna, že poročali, danes pa je prišla še uradna potrditev. 

Ustavno sodišče je torej presodilo, da izvedba referenduma o tem vprašanju ni neustavna in da se referendum lahko izvedbe, ni pa še znano, kdaj.

Pobudnik refrerenduma je Civilna inciativa za družino in pravice otrok, septembra pa so v dveh dneh uspeli zbrati več kot 27.000 podpisov od potrebnih 40.000 za razpis refrenduma. Predvidoma naj bi se zbiranje podpisov nadaljevalo po 3. januarju.  

Vir: STA

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja