Ali veste, da ste z novim parom teniških superg pravi zmagovalec?

S prihodom pomladi si resnično želimo biti optimistični in verjeti, da je hladnejše obdobje z nizkimi temperaturami za nami. To pomeni le eno – da z optimizmom prihaja ideja o menjavi garderobe kot tudi potreba po še enem paru moških superg, ki bo lanskoletna oblačila naredila privlačnejša in jim dala dodatno svežino.

Kar je super v tem primeru je to, da je nakup moških superg povsem dobra naložba, saj zaradi velike priljubljenosti teh čevljev z novim parom superg pravzaprav zaslužite. Resda boste porabili del sredstev iz gospodinjskega proračuna, vendar boste imeli obutev, ki jo boste ob skrbni izbiri lahko nosili in kombinirali ob različnih priložnostih, ki sledijo – poroki, krstu, pohodu, zabavi itd. s pestro izbiro superg vam ni treba razmišljati o nakupu čevljev.

Se spomnite, kako nas je leto 2020 zaznamovalo glede izbire in nakupa čevljev? Situacija, v kateri se je znašel ves svet, nas je pripeljala do tega, da nam ni bilo treba kupovati oblačil za v pisarno, ampak nas je večina napolnila košarico z oblačili za prosti čas in obutvijo. Moške superge so postale neizogiben del skoraj vsakega outfita, kar je prinesel val prilagodljivosti delovnega prostora. Zaradi hibridnega načina dela smo outfite nehali deliti na »poslovne«. Danes lahko kombiniraš vse, kakor hočeš, saj je med casual in svečanim oblačenjem cel spekter – vsak si ga definira zase. V skladu z vašimi željami, karakterjem in drugimi možnostmi.

Moške superge New Balance 9060 so vseprisotne in prepoznavne, z dizajnom, ki ga obožujejo tako moški kot ženske. Zunanji podplati zagotavljajo dodatno oblazinjenje, medtem ko so zaradi mrežastih detajlov te superge čvrste, a lahke. Model 9060 ima valovito, maksimalistično obliko, ki spominja na nostalgično vizijo prihodnosti iz obdobja Y2K.

Če ste bolj za model nizkih moških superg in za nevpadljiv stil, potem so BOSS modeli superg z vezalkami in ravnim podplatom prava izbira za vas. Usnjena podloga in zgornji del iz brušenega usnja nakazujeta kakovost in izdelavo, ki bo trajala. Po drugi strani pa oblikovan dizajn spominja na idejo, po kateri je znamka znana – izvirnost in kakovost.

S spremembo letnega časa prilagodimo svojo rutino, tako na primer tekaški navdušenci komaj čakajo, da pretečejo nove kilometre na svežem zraku brez vpliva ledenega vetra. Pogosteje smo v naravi zaradi črpanja sončne energije, pa tudi zaradi izboljšanja osebne učinkovitosti. In tako smo prišli do tega, da lahko zdaj obujete superge, ki bi jih sicer uporabljali le za določene fizične aktivnosti in jih kombinirate s svojimi najljubšimi opravki. To pomeni, da specializirane superge niso rezervirane samo za pohodništvo, ampak se lahko v njih pripeljete tudi na sobotno kavo v mesto. Ena izmed takšnih znamk, ki jo vse pogosteje srečamo na nogah znanih osebnosti je Salomon z mehkimi, a zelo stabilnimi podplati in trpežnimi materiali. Superge, ki bodo vaš zvesti spremljevalec in partner ne glede na vremenske razmere.

In zdaj, koliko parov superg naj ima moški?

En par superg za vsako aktivnost, ki jo opravlja. En par elegantnih superg za posebne priložnosti. En par superg za vadbo (telovadnica, pohodništvo, tek itd.).

Tako je čisto v redu imeti tri modele moških superg, ki pokrivajo vsa področja in no, morda še četrtega (kot rezervo), če se vam športne copate poškodujejo (ker so kljub vsemu izpostavljene ekstremnejšim razmeram).

In ne pozabite, superge morajo biti udobne, ne glede na to, za katero priložnost jih uporabljate in ne glede na to, kako dolgo jih nosite. Kupite tudi kakovostno obutev in oblačila, saj je kakovost vedno bolj pomembna od količine.

*promocijska vsebina

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja