Zamolčana dejstva o poroki

Thumbnail

Ste prepričani, da je poroka namenjena le vam in vašemu zaročencu (zaročenki)? Na žalost poroke postajajo vse bolj velika praznovanja, kjer se želi narediti vtis na povabljene. Namesto intimne izročitve drug drugemu je poroka vse prevečkrat le nek spektakel.

Včasih se zgodi, da poskušajo starši ali sorodniki vplivati na vas, da bi imeli takšno poroko, o kateri so sami sanjali, a je nikoli niso imeli. Problem je tudi denar, saj tisti, ki plača poroko, čuti pravico, da vpliva na sam potek dogodkov po lastnem okusu.

Dobro je, da se tega zavedate. Poroka je vaš dan, zato poskrbite da bo potekala tako, da boste vi zadovoljni.

Poroka se na koncu konča z dvakrat večjimi stroški kot je bilo prvotno načrtovano. Vse se navadno začne pri listi gostov. Seznam se kar polni in polni in mu ni videti konca. Vsaka družina povabi sorodnike, osebne prijatelje, tesne sodelavce in nenazadnje velikokrat tudi ljudi, ki jih niso srečali že 15 let. Glavni problem je, da ima dodajanje gostov na seznam neposreden in negativen vpliv na vaš proračun.

Popolna poroka ne obstaja. Ne glede na to, kaj vam bodo drugi rekli, se zavedajte, da popolne poroke ni. To je zato, ker poroka vedno vključuje ljudi, ki so že na splošno vse prej kot popolna bitja. Vsi vam govorijo, da morate imeti popolno obleko, odlično rože in še bolj odlično torto. Ne poslušajte jih, ampak si raje prizadevajte za “fantastično” ali “čudovito” poroko. Ali pa celo samo za zabavno poroko!

“Poročna industrija”, ni tako nedolžna, kot izgleda. Morda mislite, da je poročna industrija zbirka sladkih starih gospa, katerih edina želja je, da pomagajo mladim parom v ljubezni, ampak realnost je povsem nasprotna. Raje pomislite nanjo kot na skupino trgovcev, ki bi naredili vse za prodajo. Poroka je velik biznis.

Pri organizaciji poroke dajte pozornost temu, česar si želita vidva in že vnaprej predvidita, koliko sta za to pripravljena plačati. Naj vaju ne zavedejo »nasveti«, kaj vse nujno potrebujeta, koga vse morata povabiti, kako mora potekati obred …

 

Vir: marriagemissions.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja