Z Mojco Belcl Magdič o delu za zakonce in družine, teoriji spola in iskanju partnerja za vse življenje

Najbolj iskreni podkast v novi sezoni začenja malo bolj žensko. Voditeljici Tadeji Zabret, ki se je Dušanu Posleku pridružila v novi sezoni, se je v pogovoru pridružila Mojca Belcl Magdič, ki je mama treh otrok, teologinja, ki se je ves čas študija izobraževala v tujini in ob skrbi za otroke piše doktorat iz teorije spola. Mojca skupaj z možem ureja tudi portal KatStik – katoliški portal, ki samskim pomaga najti življenjskega sopotnika.

Pogovor z Mojco, ki je tudi nova sodelavka na portalu Iskreni, je tako tekel o potrebah mladih, parov in družin, o zahtevnem delu in javnem nastopanju na tem področju, pa tudi o izvoru teorije spola, njenih pasteh in o tem, kako njene vplive prepoznati ter kako ob tem ravnati kot oče ali mati.

Dotaknili sta se tudi spoznavanja samskih, vpliva epidemije na iskanje partnerja in stisk samskih.

Vabljeni k poslušanju!

https://soundcloud.com/user-371260354/27-mojca-belcl-magdic

Najbolj iskrenemu podkastu lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja