Z družino na lepše, da bo veselje še večje

Na Zavodu Iskreni smo pričeli z načrtovanjem družinskih izletov. Ob pomanjkanju časa in preobremenjenosti z vsakodnevnimi skrbmi se zgubljajo priložnosti za medsebojno povezovanje družinskih članov. Zato želimo ponuditi program, ki bi omogočal, da se preko skupnih izletov zakonca in otroci sprostijo in povežejo, si vzamejo čas drug za drugega in se bogatijo tudi ob druženju z drugimi družinami.

Izleti ne bodo povsem običajni. Kajti že to, da se potuje z drugimi družinami, ima svoj čar. Če pa je med potjo še skupna igra za družine, gost, ki starše nagovori z zanimivo temo, otroške delavnice, skupno raziskovanje in druženje, potem se takemu izletu skorajda ne da upreti.

Preko skupnih izletov se zakonca in otroci sprostijo in povežejo, si vzamejo čas drug za drugega in se bogatijo tudi ob druženju z drugimi družinami.   Da bi bili kot družina čim manj obremenjeni z iskanjem zanimivosti širom Slovenije in tujine, ki bi jih radi pokazali svojim otrokom, ter bi s tem prihranili čas, bomo za vas to storili mi. Pomagali nam bodo strokovnjaki za turizem, ki bodo organizirali družinam prijazne izlete, kamor se lahko priključijo tako malčki kot tudi predšolski in šolski otroci, pa tudi najstniki, ki še radi gredo kam na lepše s starši, so dobrodošli.

Torej, če vam zmanjkuje idej in bi radi polno doživetje za vse družinske člane, vas vabimo, da se nam pridružite na našem prvem enodnevnem izletu z bogatim vsebinskim programom tako za starše kot za otroke.  Iskreni  bus nas bo popeljal malo žez mejo, v Zamejsko Slovenijo, in sicer v:

Zgodovinski Čedad z okolico

Po jutranjem odhodu z Dolgega mosta nas bo pot sprva vodila v srednjeveško mesto Čedad, kjer si bomo ogledali Hudičev most, Langobardsko kapelo s samostanom Santa Maria in Valle ter se sprehodili po mestnem jedru s srednjeveškim pridihom. Nato nas bo z bistro reko Nadižo počakal naravni Park Vernasso, kjer bo čas za kosilo in družinske igre na prostem. Da izletu dodamo kanček pustolovskega duha pa obiščemo Landarsko jamo, ki je z vijugastimi podzemnimi potmi čudovita sinteza zgodovine, umetnosti, kulture in naravnih bogatstev Nediških dolin.

Da bo mera doživetij polna pa obiščemo še Staro goro, kjer nam bo pogled segel do Slovenije. Tu bo moč prisluhniti hudomušnim, a nagovarjajočim mislim Gregorja Čušina tako za starše kot za starejše otroke. Za mlajše otroke pa bo vzporedno potekala ustvarjalna delavnica.  Polni doživetij se bomo v Ljubljano vrnili v večernih urah.

Kdaj?

 • 28. septembra 2019

Pa cena?

                                                          Odrasli :          Šolski otroci:      Predšolski otroci:

V primeru 50 oseb:45 €15 €8 €
V primeru 40 oseb:48 €18 €10 €
V primeru 35 oseb:50 €20 €12 €

Kaj je v ceni?

 • vožnja z udobnim avtobusom
 • vse vstopnine
 • ustvarjalne delavnice za otroke
 • organizacija in izvedba programa
 • spremljanje izleta

Zakaj se z nami podati na pot?

 • program je prirejen za vse družinske člane s kančkom kulture in zgodovine,  z obilico pustolovskega duha in iger ter s “trenutkom miru za razmislek” z Gregorjem Čušinom
 • zaradi veliko medsebojnega druženja družin na avtobusu
 • zaradi družinam prijaznih cen z vsemi vštetimi vstopninami
 • čaka vas presenečenje za udeležence in
 • strokovno spremljanje izleta

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja