Vsak predšolski in šolski otrok v občini Rače – Fram prejme 50 evrov

Vir: Piqsels

V Občini Rače – Fram so se letos odločili, da bodo občinski denar, ki je bil v proračunu namenjen decembrskim prireditvam, razdelili vsem predšolskim in šolskim otrokom s stalnim prebivališčem v občini.

Kot so zapisali na spletni strani občine, bodo namesto božično-novoletnih družabnih prireditev in dogodkov, ki so se jim zaradi epidemije morali odpovedati, ta denar razdelili za obdarovanje otrok v občini. Vsak otrok do 9. razreda osnovne šole bo tako od občine lahko prejel 50 evrov.

Z gesto želijo družinam vsaj nekoliko olajšati in polepšati prihajajoči praznični čas, ki se ga vsi veselijo in ga radostno pričakujejo, so zapisali na občini, kjer so akcijo poimenovali »Božiček razveže mošnjiček«. Starši morajo sicer za prejem sredstev izpolniti vlogo na občinski spletni strani.

Čudovita pobuda, ki bi bila lahko za zgled še kakšni občini, kajne?

Podobno bi gotovo občinski svetniki po Sloveniji lahko razmišljali tudi o denarju, namenjenemu praznični razsvetljavi, ki sveti tudi tedaj, ko zunaj velja omejitev gibanja …

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja