[Video] Deček je rad zavijal na sosedov dovoz, sosed se je s tem spopadel na najboljši možen način

Vir: YouTube

Dan za dnem se je neki deček na kolesu peljal po ulici mimo hiše, ki je imela zanj očitno zelo mamljiv dovoz. Tako mamljiv, da je z veseljem večkrat zavil nanj, se po njem malo zapeljal in nadaljeval pot.

Lastniku dovoza je varnostna kamera dan za dnem sporočala, da ima obiskovalca. Kar bi lahko pripeljalo do različnih odzivov. Gospod bi se lahko na dečka drl z okna in ga preganjal. Lahko bi postavil ograjo. Lahko bi nergal sam zase in napihoval svojo nejevoljo nad mulci.

A domislil se je nečesa izvirnega ter o svojem projektu posnel kratek, 3-minutni video, ki vam bo ogrel srce in vam narisal nasmeh. Vredno si je vzeti čas in si ga ogledati!

https://youtu.be/3xj-J0NUuk8

Kot tale gospod, ima vsakdo izmed nas „dečka z ulice“, ki nas nervira, kajne? Soseda, sodelavko, nadrejenega, starše, taščo … In kot tale gospod imamo v vsaki situaciji možnost izbrati, kako bomo reagirali in s kakšnim odnosom bomo pristopili k stvari.

Lahko postavimo pregrade. Lahko gledamo grdo. Lahko smo žaljivi. Lahko ignoriramo.

Lahko pa zarišemo pot, po kateri bomo drugim dovolili, da zavijejo k nam. In jim stopili naproti in pokazali, da so pri nas in v odnosu z nami dobrodošli.

Oglejte si tudi video z mag. Darjo Kalamar Frece: “Otrok bo imel tak odnos do življenja, kot ga imamo mi.” 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Komentarji

  1. Kako domiselno .verjetno ima gospod se veliko otroka v sebi,da je poskrbel za zabavno mimoidoco voznjo in v srce malcka pripeljal nekaj lepega.velik poklon.Martina

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja