Preustvarjena – resnična osebna zgodba, ki je ne smete spregledati!

preustvarjena_naslovnica

“Ali ste pripravljeni na branje ene najbolj ganljivih zgodb o spreobrnjenju, ki je bila kdajkoli napisana?”

Z zgornjimi besedami duhovnik Donald Calloway pričenja spremno besedo v knjigi Preustvarjena.

In z njimi pove praktično vse. Ob branju knjige sem namreč na skoraj vsaki strani pomislila, da je to ena najbolj neverjetnih osebnih zgodb, kar sem ji kdajkoli slišala ali prebrala.

Avtorica Patricia Sandoval nas v njej popelje po svoji življenjski poti in zdi se, da je nemogoče, da ena sama oseba doživi toliko padcev in vzponov. V njeni zgodbi se prepletajo ljubezen in obup, greh in usmiljenje, grenkoba in neskončna vrsta čudežev.

Njena zgodba je zgodba mnogih deklet in žena. Je zgodba o zapuščenosti, zgodba o splavu, zgodba o drogah in o neverjetnem ozdravljenju po vsakem padcu, v katerem poleg bolečine in neizhodnega položaja ni bilo ničesar drugega. Je zgodba o temnih silah, ki se ne dajo kar tako odgnati. Je zgodba o Jezusu, ki je vedno znova ponujal roko in zgodba o Mariji, ki je vedno objemala.

Zakaj mora ta knjiga nujno na vaš poletni seznam?

Ker je “tako močna in surovo iskrena”, kot je zapisal Calloway, da je na trenutke težko verjeti, da se mora kdorkoli sploh soočiti z vsemi danimi situacijami.

Ker boste v njej spoznali laži, v katere smo v današnjem svetu zapleteni in od katerih smo zaslepljeni.

Ker vam bo dala nov pogled na življenje in ljudi okoli sebe.

Ker je ob posamezni izkušnji podkrepljena z dejstvi iz raziskav, kar ji doda verodostojnost vsega, kar je avtorica izkusila.

Ker je ne boste mogli izpustiti iz rok do zadnje strani.

Ker vas bo ganila do solz (večkrat!), zaradi avtorice in morda tudi zaradi sebe.

Ker je to, upam si trditi, najboljša osebna zgodba, ki jo boste v tem letu prebrali.

Zagotovite si svoj izvod že danes in se skupaj s Patricio podajte na vznemirljivo, ganljivo in pretresljivo potovanje, po katerem ne boste nikoli več dvomili v neskončno Božje usmiljenje!

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja