Presenetljiva moč družine

Thumbnail

Knjiga in po njej posnet istoimenski film Marley&Me prikazujeta zgodbo mladega poročenega para, katerega življenje je polno preizkušenj in dogodivščin, ki jih povzroča živahen labradorec Marley.

Vendar je zgodba veliko več – razodene nam presenetljivo odkrit pogled na pritiske, s katerimi se srečujejo mladi pari v prvih letih po poroki. Z osredotočanjem na odločitve o karieri in otrocih, ki jih zakonca Josh in Jenny sprejemata, potrjuje vrednost predanosti in radosti družine.

Mlad novinarski par, ki ne ve čisto dobro, ali bo znal poskrbeti za otroka, ko bo čas za to, si omisli psa. Če bosta znala poskrbeti za psa in se bosta obnesla pri njegovi vzgoji, obstaja upanje, da bosta nekoč znala skrbeti tudi za otroka. In v njuno gnezdo se vseli Marley – prisrčni labradorec z vedenjsko motnjo! Za družino Groganovih se začne življenjska preizkušnja, ki rodi presenečenja, hudomušne zaplete, preizkušnje, solze in predvsem ljubezen. Tako je nastala resnična in pretresljiva zgodba o prijateljstvu, zvestobi, izjemni ljubezni med človekom in psom ter njenem vplivu na medosebne odnose v družini, kjer so se rodili trije otroci.

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja