Presenetljiva moč družine

Thumbnail

Knjiga in po njej posnet istoimenski film Marley&Me prikazujeta zgodbo mladega poročenega para, katerega življenje je polno preizkušenj in dogodivščin, ki jih povzroča živahen labradorec Marley.

Vendar je zgodba veliko več – razodene nam presenetljivo odkrit pogled na pritiske, s katerimi se srečujejo mladi pari v prvih letih po poroki. Z osredotočanjem na odločitve o karieri in otrocih, ki jih zakonca Josh in Jenny sprejemata, potrjuje vrednost predanosti in radosti družine.

Mlad novinarski par, ki ne ve čisto dobro, ali bo znal poskrbeti za otroka, ko bo čas za to, si omisli psa. Če bosta znala poskrbeti za psa in se bosta obnesla pri njegovi vzgoji, obstaja upanje, da bosta nekoč znala skrbeti tudi za otroka. In v njuno gnezdo se vseli Marley – prisrčni labradorec z vedenjsko motnjo! Za družino Groganovih se začne življenjska preizkušnja, ki rodi presenečenja, hudomušne zaplete, preizkušnje, solze in predvsem ljubezen. Tako je nastala resnična in pretresljiva zgodba o prijateljstvu, zvestobi, izjemni ljubezni med človekom in psom ter njenem vplivu na medosebne odnose v družini, kjer so se rodili trije otroci.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja