Prej »iskreni.net«, zdaj »Iskreni«. Zakaj?

Thumbnail

Na začetku smo bili iskreni.net. Spletna stran. Spletni družinski prostor.

Iz njega se je kmalu razvila družinska organizacija z razvejanimi programi, Festivalom družin, še enim medijem, civilnodružbenimi akcijami … v zadnjem času tudi skupnostjo družin.

Ime pa je ostalo. Ljudje so nas poznali kot »iskreni.net«.

V zadnjem času je v naši organizaciji potekal intenziven proces razločevanja o imenu. Za tiste, ki smo bili v njej od začetka, je izraz »iskreni.net« pomenil vse, kar delamo. Tisti bolj »od zunaj« so ga zaradi »pikanet« bolj enačili z družinskimi spletnimi vsebinami.

Obenem se je v praktični rabi čedalje bolj uporabljala samo beseda »iskreni«, recimo:  »A ti še vedno sodeluješ z iskreni?«, »Hodim na skupino za očete na iskreni.«

Tako je dozorela odločitev o spremembi imena. Celota našega delovanja je zdaj združena pod ime »Iskreni«, ki je tudi ime naše družinske organizacije oziroma širše, blagovna znamka vsega, kar delamo.

Pravna oseba, ki omogoča naše poslovanje, pa se je preimenovala iz »Zavod iskreni.net« v »Zavod Iskreni«. Ime »iskreni.net« še vedno ostaja, namenjeno je poimenovanju spletnega portala oziroma družinskih vsebin na njem.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja