Pomladna donacijska akcija uspela – HVALA!

Thumbnail

V soboto se je zaključila naša pomladna donacijska akcija 2018, s katero smo zbirali finančna sredstva za portala iskreni.net in Domovina. Skupaj smo zbrali 5% več kot lansko leto.

Hvala za zaupanje!

Najprej iskrena hvala vsem, ki naše delo cenite in ste nas po svojih močeh finančno podprli. Vaša podpora je namreč ključna, saj so donacije skorajda edini način financiranja našega delovanja. Vaša donacija je tako konkreten temelj za neodvisno delo v prihodnjem letu tako uredniku Domovine, Roku Čakšu, kot Tadeji Kreč, ki postaja urednica portala iskreni.net v septembru. Potrudili se bomo, da bomo vaše zaupanje upravičili in vaš denar gospodarno uporabili.

V začetku akcije smo si zadali cilj, da bi za portal Domovina zbrali 31.000 evrov, za portal iskreni.net pa 26.000 evrov. Tako bi lahko naša medija še naprej nemoteno delovala, del sredstev bi lahko namenili za razvoj novih tipov vsebin in nujen tehnični razvoj obeh portalov.

Potrudili se bomo, da bomo vaše zaupanje upravičili in vaš denar gospodarno uporabili.

Vendar pa smo sredi akcije spoznali, da je bil naš cilj – ki je predvideval veliko rast – morda preveč ambiciozen in da bomo zastavljene zneske težko dosegli. Zato smo se proti koncu akcije odločili zneske znižati in akcijo podaljšati. Tako nam je – z vašo pomočjo, seveda – uspelo doseči osnovni cilj, ki je ohranitev delovanja obeh portalov v dosedanjem obsegu. Za pokritje stroškov razvoja pa bomo intenzivno iskali druge vire financiranja.

Koliko ste zbrali

Sodeč po izkušnjah iz preteklih donacijskih akcij bodo nakazila v prihodnjih dneh še prihajala, zato sta na portalih Domovina in iskreni.net še vedno objavljena tudi donacijska metra, kjer boste rast zbranih sredstev lahko spremljali še teden dni. Trenutno pa kaže, da smo za portal iskreni.net zbrali 20.735 evrov za portal Domovina pa 25.475 evrov. Skupaj smo torej zbrali dobrih 46.000 evrov oziroma 2000 evrov ali približno 5 odstotkov več kot lani. Še enkrat – Hvala vam!

Veseli bomo, če nas boste še komu priporočili v branje.

Vaša podpora nas zavezuje, da se še naprej trudimo delati dobro. Da zagovarjamo vrednote, ki jih drugi mediji ne, da pišemo o temah, o katerih drugi mediji ne, in da dogajanje v družbi predstavljamo na način, na katerega ga drugi mediji ne. To je naše poslanstvo, to je naša naloga, to je naša obveza.

Upamo, da se bomo na naših portalih iskreni.net in Domovina srečevali še naprej. Veseli bomo, če nas boste še komu priporočili v branje. Če vas karkoli moti, žuli, imate kakšen predlog ali bi nas radi zgolj pohvalili in opogumili, pa se nam le oglasite. Tako bomo z vašo pomočjo postajali še boljši.

Leon Jagodic, vodja zbiranja donacij

Foto: www.pixabay.com
 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja