O podkastu. Zakaj? Kdaj? Kaj? Kje nas najdete?

podkast_cover2

3. avgusta smo zaorali in tako pripravili pot, po kateri smo do vas pripeljali podkast. Najbolj iskreni podkast, kot smo ga pomenljivo poimenovali. V prvem, ki mu lahko prisluhnete tukaj, smo predstavili delovanje našega Zavoda Iskreni in pot, ki smo jo prehodili v zadnjih petnajstih letih.

Danes vas vabimo, da prisluhnete drugemu podkastu, v katerem odgovarjamo na vsa vaša vprašanja in pomisleke o tem našem novem projektu: zakaj smo se odločili za nov kanal v obliki podkasta, kaj je naš namen, o čem vse bo tekla beseda, kdaj bodo izhajali novi, kje vse jim lahko prisluhnete in še veliko več.

Naj potešimo vašo radovednost in naj na vprašanje, kje vse lahko naše podkaste najdete, odgovorimo kar sedaj, vsemu ostalemu pa vabljeni, da prisluhnete na povezavah spodaj.

Podkastom lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast. Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

»ne ustvarjamo mnenj, ampak spreminjamo srca«

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja