Prva oddaja. Uvodna. Iskrena.

za_cover_clanka

Podati se na področje medijskih vsebin je zahtevno. Ob tem ostati iskren in slediti svojemu poslanstvu, je še težje. Vztrajati in premagovati ovire na tej poti več kot 15 let je zato dosežek, za katerega smo iskreno hvaležni. 

V vseh teh letih smo za bralce in udeležence naših delavnic, skupin, projektov itd., pripravili ogromno različnih vsebin, ki so na različne načine pomenile dodano vrednost našemu poslanstvu. 

Po vseh teh letih se danes podajamo še na pot podajanja vsebin preko avdio zapisov (podkastov).  Za vas bomo pripravljali posebne oddaje (podkaste), v katerih bomo skušali v vaše domove prinesti vsebine, ki izžarevajo naše poslanstvo. 

Danes je pred vami prvi in uvodni podkast, v katerem predstavimo pot, ki jo je portal Iskreni.net prehodil v teh 15 letih.   

Podkastom lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast. Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

In da ne bomo s tem uvodom predolgi – naj podkast spregovori sam. Vabljeni k poslušanju najbolj ISKRENEGA podkasta.

»ne ustvarjamo mnenj, ampak spreminjamo srca«

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja