Kdo smo mi, ki za vas pripravljamo ISKRENE vsebine?

Foto: Shutterstock

Iskreni.net je sad dela in povezovanja množice predanih, zagnanih in nadvse prijetnih avtorjev, ki jih povezuje želja podpirati družine, pare, zakonce. Čeprav jih lahko vedno znova spoznavate preko njihovih zapisov, jih tokrat lahko spoznate tudi malo drugače. Tiste, ki s portalom sodelujejo najtesneje in so povezani v najožji krog uredništva portala, smo prosili, da se na kratko predstavijo.

 

Eva Markovič

Sem Eva Markovič. V službenem času (ki se je v zadnjih letih skrčil na minimum) prevajam in pišem. Kadar nisem v »službi« (torej za računalnikom), sem predvsem žena in mama treh otrok, starih 7, 5 in 2 leti. Večino časa rešujem domače spore, zlagam nogavice, berem pravljice in naganjam otroke, naj se obujejo. Rada pijem kavo s svojim možem, večere pa namesto za pomivanje tal (ki bi bilo še kako potrebno) izkoristim za branje. Baterije si polnim s slavilno molitvijo in z blagodejno tišino pri adoraciji. Včasih sem utrujena in naveličana, večino časa pa globoko hvaležna, da lahko uživam v vsakodnevnih trenutkih s svojo družino.

Nataša  Šmalc

 

Sem katoličanka, žena in mati trem predšolskim otrokom. Trudim se svoje prioritete postavljati glede na ta vrstni red, pa se mi (pre)pogosto zgodi, da se vrstni red obrne. Po poklicu sem mag. poslovnih ved in že več let zaposlena v mednarodnem podjetju, kjer dnevno pustim tudi del svoje duše. Navdihuje me mnogo stvari od ustvarjanja (z otroki) do opazovanja in analiziranja odnosov, ki se dogajajo okoli mene. Kar pa me zares izpolnjuje pa je izlivanje občutkov, doživljanj in spoznanj na (virtualni) papir. In zato me lahko kljub temu, da me v življenju zaposluje precej stvari, berete tudi na tem portalu, kjer se srečajo moje vrednote z vrednotami zavoda Iskreni.

 

Eva Strajnar

Včasih sem kuharica, včasih princeska, spet drugič konjiček. Enkrat čistilka, drugič katehetinja in spet drugič somelje … Ste morda pomislili na multipraktik? V resnici vse to opisuje ženo. In mamo. Poslanstvo, ki me izpolnjuje in v katerem sem srečna. Pestrost vsakdana me navdihuje in daje priložnosti za smeh ali pa globoko misel. Družina osrečuje. Otroci so veselje. Zato sem rada del ekipe iskreni.net. Ker v vsakdanjih naporih včasih pozabimo in spregledamo, kaj osrečuje. In je pomembno, da preberemo kaj dobrega in spodbudnega. Da se vedno znova spomnimo, da je družina veselje. Opora. In navdih. 

Dušan Poslek

 

Težko bi rekel, da sem načrtoval, da bom eden izmed avtorjev prispevkov za portal Iskreni.net. Precej časa (let) sem se s posamezno vsebino na tem portalu srečeval le takrat, kadar me je nanjo »opozorila« žena. Ampak, ker so Gospodovi načrti pogosto nepredvidljivi (ter na ženino pobudo) sem se ne dolgo nazaj odločil, da želim tudi sam prispevati k pestrosti portala. 

Tako sedaj z veseljem delim svoje poglede na problematiko, ki jo predstavljam v člankih ter tako počasi spoznavam vse razsežnosti (in domet) tega portala. In če sem do pred kratkim vsebino portala prebiral ob ženinem posredovanju le te, sedaj jaz njej pošiljam članke in to še preden so objavljeni ;).

 

Lucija Čakš

 

Sem Lucija, Rokova žena, mama treh otrok: prvošolke in dveh predšolskih.

Sem nekdanja Ljubljančanka, ki se je pred osmimi leti preselila na Štajersko, „za srcem“.

Sem magistrica novinarskih ved, kar morda zveni učeno, vendar v resnici ni 🙂 Bistveno je, da od nekdaj zelo, zelo rada pišem in sem hkrati zelo, zeloooo rada mama svojim čmrljem, portal Iskreni.net pa mi ponuja prostor, kjer ti dve svoji ljubezni lahko združim in pišem (najraje) o svoji izkušnji materinstva. Včasih s tem dregnem v kak žulj ali celo v osje gnezdo, a najbolj vesela sem, kadar kakšen moj tekst vsaj kakšni mami pomaga, da se v svojih doživljanjih počuti manj samo, manj čudno ali manj nerazumljeno.

Mojca Koren Lapajne

 

Sem Mojca Koren Lapajne, po izobrazbi in poklicu predana matematiki, po duši predana Bogu. Sem Primorka, ki vztrajno laže o svoji pravi starosti, ki je rada v dobri družbi in rada dobro je. Mož pravi, da sem čudovita žena, čeprav (pre)večkrat nergam. Otroci pravijo, da sem najboljša mama pod soncem, čeprav so se nedolgo nazaj potožili sorodnikom, da sem zelo, zelo sitna. Moj smeh je glasen in nasmeh širok, pred mojim jeznim pogledom pa je bolje zbežati. Srečna sem, ko dežuje in pod odejo stisnjeni drug k drugemu beremo pravljice. Srečna sem, ko pijem kavo (z nekom iz kroga mojih najljubših). Srečna sem, ko sije sonce in pobiram plevel po mojem vrtičku (to je bolj ali manj vse, kar zraste). Srečna sem, ko lahko obujem športne copate, gojzarje ali pancerje, in takrat, ko je v kovčkih spakirano za več dni. Srečna sem, ko lahko svoje misli pretipkam v smiselne celote. In prav slednje je tisto, čemur ljudje pravijo »delati tisto, kar poživlja dušo in srce«.

Tadeja Kreč

 

Sem Tadeja, na Iskrenih najmlajša in tista, ki ob kopici dela in hobijev  drugim vztrajno teži, da bi naredili dogovorjeno. Sicer sem 23-letna študentka novinarstva ter gostinstva in turizma tik pred diplomama. Redno mi zmanjkue časa, kar je najbrž povezano tudi s tem, da rada delam in čas preživljam z ljudmi, hrano in knjigami. Sem tudi dekle krasnega fanta, ki bo, upam, nekoč postal mož.  Predvsem pa sem tista, ki se na vse pretege trudim, da bi portal iskreni.net ponujal čim bolj kvalitetne vsebine in iz dneva v dan postajal boljši. 

Večkrat se mi ob urejanju portala iskreni.net zdi, da delujemo predvsem zaradi močnega zaupanja, da je to, kar počnemo, nadvse družbenokoristno, zato s sredstvi, ki so nam na voljo, marsikdaj delamo čudeže – oz. jih Bog po nas. Iskreno si želim, da bi naša prizadevanja prepoznali tudi kot svoja in nam konkretno pomagali soustvarjati iskreni.net.

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja