Kdo je kraljica Božiča, če ne Mariah Carey?

Foto: Shutterstock

Lani smo brali o tem, kako je superzvezdnica Mariah Carey poskušala zaščititi blagovno znamko »kraljica Božiča«, vendar ji je ameriški urad za patente prošnjo zavrnil z obrazložitvijo, da nihče ne more monopolizirati Božiča. Nad pevkino zahtevo so se pritožile tudi številne druge manj razvpite pevke božičnih uspešnic, ki so bile ogorčene nad idejo, da ne bi smele tudi same uporabljati laskavega naziva.

Ob vsem medijskemu direndaju bi se morali vprašati: kdo je resnična kraljica Božiča? Takšna, ki ne zganja šova, ne nosi izzivalnih oblačil, se ne promovira na Instagramu in se ne poslužuje cenenih marketinških trikov, da bi bila za vsako ceno v središču pozornosti.?

Ime ji je Marija. Božja in naša mati, kraljica prvega Božiča in vseh, ki sledijo. Brez nje in njenega »da« Božiča ne bi bilo.

To je kasneje v enem od intervjujev priznala tudi Mariah Carey, ki se ima sicer za predano kristjanko. »Naziv kraljica Božiča so mi dali drugi. Sama mislim, da je prava kraljica Božiča Marija,« je izjavila. Kakorkoli že razmišlja Mariah, se je glavno spomniti, da Božič ne obstaja zaradi Mariah Carey in ostalih zvezdnikov. Božič obstaja zaradi Boga.

Boste letos namenili del svoje dohodnine ali jo boste pustili v proračunu? Če jo boste darovali, se zelo toplo priporočamo, da podprete naše delo. Oddate jo na TEM obrazcu brez kakršnekoli prijave ali certifikata. Vzame vam zgolj nekaj sekund. HVALA.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja