Izbira spovednika je podobna izbiri osebnega zdravnika

Ste pred prazniki že pospravili hišo? Poskrbeli za to, da bodo vsa oblačila oprana in otroške igrače  (vsaj približno) pospravljene? Če ste, odlično, če še niste pa brez skrbi, nekaj dni še imate časa. 🙂

Kaj pa vaša notranja čistost? Tista, ki jo lahko dosežete s temeljito spovedjo? Za to čistost ste že poskrbeli? Za zakrament spovedi je ob novem zaostrovanju manj časa, zato se velja k spovedi odpraviti čim prej, da prazniki ne bodo prazni.

V 19. oddaji našega podkasta gostimo dr. p. Andraža Arka, s katerim smo odstrli različne poglede na spoved. Vas zanima, kako lahko primerjamo izbiro spovednika in izbiro zdravnika? Kako je lahko otrokom največji vzor spovedi njihov oče? Ali je dovolj pozornosti med študijem posvečeno temu, kako biti dober spovednik? O vsem tem ima p. Andraž zelo zanimivo stališče.

Naj spoved ne bo dolžnost, ampak znamenje, da si želimo dobrega odnosa z Bogom. Če vam je težko pristopiti k spovedi, če vas skrbi, kaj tam zaupati spovedniku, vas lahko potolažimo. Niste edini. Tudi o tem v tokratnem podkastu …

Vabljeni k poslušanju!

»Ne ustvarjamo mnenj, ampak skušamo spremeniti kakšno srce!«

Najbolj iskrenemu podkastu lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja