Gremo na Festival družin! Še zadnji napotki

Thumbnail

Danes popoldne se bo na Visokem v Poljanski dolini začel že 12. Festival družin v organizaciji Zavoda Iskreni.

Čeprav bodo družine udeleženke začele prihajate šele popoldne, pa na Visokem že okušamo delček festivalskega vzdušja.

Že od včeraj je na delu tehnična ekipa, ki bo do prihoda postorila vse potrebno za lep sprejem udeležncev. Za vse, ki boste šotorili, smo lepo uredili prostor za postavitev šotorov, na voljo vam bodo tudi tuši in urejene sanitarije.

Info točka, na kateri se boste zglasili ob prihodu, bo v velikem kozolcu ob Tavčarjevem dvoru, tam bo tudi oder, na katerem bo potekal osrednji program. Kozolec pa smo razširili tudi s šotorom, v katerem se boste lahko usedli ob skupnih obedih.

Vreme je bilo včeraj prav prijetno, resda se je podilo po nebu nekaj temnejših oblakov, a nismo doživeli prav nobene kapljice. Za vikend pa je lepa vremenska napoved!

Če še oklevate, kje bi preživeli vikend – se hitro odločite, da obiščete z družino Festival družin!


Nekaj fotografij z včerajšnjih priprav …

… in še nekaj z današnjih …


Pa še nekaj navodil pred prihodom:

  • Tudi če niste kupili vstopnic in paketov v predprodaji, ste seveda na Festivalu družin dobrodošli! Cene dnevnih vstopnic (na družino) so: petek 5 EUR, sobota 17 EUR, nedelja 18 EUR, več tukaj.
  • Prihod in postavljanje šotorov je danes od 16.00 dalje, dejavnosti od 17.00 dalje, večerja ob 19.00.
  • Za parkiranje bo poskrbljeno, prosimo, da upoštevate navodila rediteljev. Tisti, ki šotorite, boste lahko pripeljali avte ob taborni prostor, da iz avtov zložite vse potrebno, potem pa morate avtomobile umakniti na parkirišče.
  • Ob prihodu se zglasite na info točki (v kozolcu). S seboj imejte natisnjeno vstopnico, ki ste jo prejeli po e-mailu. Prejeli boste kuverte s kupončki za naročene obroke, številke šotorov, programsko knjižico in druge materiale. Del vstopnice oddajte v škatlo za nagradno žrebanje, ki bo v nedeljo.
  • S seboj imejte primerna oblačila in obutev. Noči so sveže, podnevi pa je vroče, tako da ne pozabite na zaščito pred soncem. Bodite pozorni tudi na klope in zaščito pred njimi.
  • Vremenska napoved je lepa! Naj bi bilo suho in poletno. A nikoli ni možno izključiti kakšne kratke plohe, ki pa ne bo vplivala na vzdušje, saj je v tem primeru predviden scenarij B pod šotorom, kozolcem ali pa v dvorcu.
  • Kdor pride v soboto, naj bo pazljiv na kolesarsko tekmo po Sloveniji, ki bo šla tudi skozi Škofjo Loko! Več si lahko preberete tu: https://tourofslovenia.si/sl/etapa/4.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja