Glas življenja – spletni koncert Zavoda ŽIV!M

Vir: Zavod Živim

V času ki nas je morda napolnil z nekaj napetosti, ko si že neskončno želimo veselega druženja in sproščenega srečevanja z ljudmi, ko smo mogoče že pozabili na to, kako je iti na koncert – vas vabimo na koncert – spletni koncert Glas življenja, ki ga pripravlja Zavod ŽIV!M. Koncert bo mešanica različnih glasbenih zvrsti z enim velikim pomembnim sporočilom: Je upanje, je življenje, ki je močnejše od vsega. Je nekaj, za kar je vredno živeti! In življenje je dragoceno. Moje, tvoje, življenje odraslih in otrok in to prav od tistega srečnega trenutka, ko se je vse skupaj začelo.

Koncert bo ta petek, 19. 3. 2021, ob 20. uri. Spremljali ga boste lahko na spletni strani Zavoda ŽIV!M: https://www.zavod-zivim.si/ .

Nastopajoči na Glasu življenja bodo:

Jera in Miha Novak – mladoporočenca, ki sta nas z dvema prikupnima pesmima, nežnostjo in s svojo mladostjo odprla za nekaj lepega, skrivnostnega, nekaj, kar se sluti, ki je še skrivnost.

SoulGregArtist in Nina – par, ki je sam šel skozi težko preizkušnjo izgube otroka, ki je imel redko gensko bolezen. Čas, ki so ga preživeli skupaj, je bil prepojen z ljubeznijo, mali Vlijem Julijan pa jima še danes daje navdih tako za njuno dobrodelnost v Skladu Viljem Julijan kot pri ustvarjanju njune profesionalne glasbe, s katero bosta obogatila tudi naš koncert.  

Marko Nzobandora – oče, sodelavec na Zavodu ŽIV!M in hkrati glasbenik, ki je pred kratkim izdal svoj prvi CD. S svojo pesmijo nas bo spomnil na čudovit trenutek začetka vsakega novega življenja, ki prinaša Luč.

Primož Križaj – pevec in mladi očka, bo z nami delil pesem s katero nagovarja svojega sina in z njo lahko spodbuja predvsem mlade očete, kako pomembno je to, kar dajo svojemu otroku, kako ga usmerjajo.

Grega Strajnar oz. Odklopljen Grega – glasbenik ritmično-duhovne rock glasbe in oče dvema hčerkama in dvema sinovoma. Najstarejša med njimi je Evelin, ki je otrok s posebnimi potrebami. Z ženo Hano bosta skupaj delila z nami pričevanje, ki ga živi njihova družina.

Marcos Fink – argentinski Slovenec in vrhunski operni pevec bo s svojim mogočnim glasom delil z nami dve lepi ljudski pesmi. V svojem pričevanju nam bo pokazal trdnost spoštovanja in veselja do življenja, kar je prejel že v domači družini in nato prenesel naprej. Za tem je stal tudi v različnih razpravah med svojimi pevskimi sodelavci.

Večer bosta simpatično povezovala Katarina Nzobandora in Dušan Poslek.

Nekaj utrinkov koncerta lahko začutite tudi tukaj:

https://www.youtube.com/watch?v=QbmIu_OC3bE

Veselimo se 19. marca, praznika sv. Jožefa varuha družine in nerojenih otrok, ko si bomo vsi skupaj lahko s svojimi najdražjimi ogledali koncert Glas življenja, ki bo ob 20. uri predvajan prek spletne strani: https://www.zavod-zivim.si/.

Pridružite se nam, uživajte in se pustite nagovoriti!

Prispevek je oglasno sporočilo.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja