Decembrski donacijski izziv

Thumbnail

Pred nami je decembrski donacijski izziv. Oglejte si video, v katerem spregovorijo sodelavci iskreni.net, udeleženci programov ter tudi Gregor Čušin in p. dr. Christian Gostečnik.

Donacije so najpomembnejši vir prihodkov Zavoda iskreni.net. Omogočajo nam, da zakoncem in družinam ponudimo kakovostne vsebine in programe, ki jih drugje ne morejo dobiti. Kljub temu, da je večina naših programov plačljivih, pa na udeležence še zdaleč ne prenesemo vseh stroškov. Najtežje je namreč pokriti stroške razvoja in skupne stroške. 

Oglejte si video:

Donirate lahko preko www.iskreni.net/doniraj, kjer boste spoznali tudi, kdo je v ozadju iskreni.net in kakšen delež prihodkov predstavljajo donacije.

V decembrski donacijski izziv, v katerem moramo zbrati 15.000 EUR, bomo vključili vse donacije nakazane v decembru kot tudi letos oddane obljube donatorjev prek spletnega obrazca, ki boste nakazila razporedili skozi leto 2013.

Udeleženci programov v letu 2012

Matej in Natalija Luketič, udeleženca seminarja »Pot v srce«
Ko sva se hranila s papeževimi in svetopisemskimi besedami o izvirni Božji zamisli moža in žene, se nama je začelo na novo odpirati obzorje smisla življenja, zakramenta zakona in poročnega pomena telesa. Sedaj imava manj prižgano televizijo, se bolj pogovarjava in v spolni podaritvi drug drugega močneje doživljava kot dar.

Klavdija in Primož, udeleženca FertilityCare
Največ, kar nama pri trudu za življenje NND pomeni, je občutek, da sva takšna, kot sva, in da lahko spolnost živiva naravno. Tega si verjetno ne bi upala, če metoda ne bi bila zelo zanesljiva in tudi znanstveno utemeljena.

Ana in Domen, udeleženca skupine za mamice oz. skupine za očete
Skupini sta se začeli ravno v času, ko sva oba čutila močno željo po druženju z drugimi starši in pogovorih o spremembi odnosa med nama, vzgoji, odnosu do otroka. Različne izkušnje in pogledi naju nagovarjajo k pogostejšim skupnim pogovorom in odkrivajo raznolikost življenjskih poti.

Tea Bernik, bralka iskreni.net
V veselje mi je prebirati življenjske zgodbe, ko vidiš, da ni nujno, da se vse konča s »konec je z nama«, ampak se izoblikuje le nov začetek. Ne predstavljam si, da med mojimi zavihki ne bi bilo srčka iskreni.net in da se ne bi mogla na portal obrnit po kakšen nasvet, zanimivost, ustvarjalne ideje …

Lucija in Iztok Umek, člana zakonske skupine
Danes živiva zakon tudi kot zakonca in ne le starša. Vsaj enkrat na mesec je čas le za naju. S skupine odhajava zadovoljna, saj sva si ponovno podelila nekaj novega, govorila o tistem, za kar doma ne bi našla časa.

Larisa in Grega Kragelj, udeleženca e-priprave
Pogovarjala sva se tudi o temah, za katere se nama je zdelo, da veva drug o drugem že vse, a se je vedno znova izkazalo, da ni tako. Skozi pričevanja voditeljskih parov pa sva dobila še dodatno potrditev, da z ljubeznijo, spoštovanjem in dobršno mero truda lahko premostiva tudi razlike med nama.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja