Debata o odnosih med možem in ženo se lahko razvije tudi na operacijski mizi

Ljudje ob preizkušnjah reagiramo zelo različno, vsak se na svoj način »bori« s tem, kar mu življenje prinese na pot. Aleš Čerin se v času največje preizkušnje, ko je izvedel za diagnozo: akutna levkemija, ni zavil v jok in molk, ampak se je odločil, da bo svojo pot popolnoma izročil Bogu.

Zaradi bolezni nikoli ni bil jezen na Boga, čeprav mu je ta preizkušnja prekrižala pot tik pred poroko sina, ki jo je nato preko Youtube kanala spremljal kar iz bolnišnične postelje.

Obenem pa Aleš Čerin pravi, da bi vsakemu privoščil vse te milosti, ki so posledica »dobre« levkemije.

V Najbolj iskrenem podkastu pa smo z Alešem spregovorili tudi o tem kako (če sploh) se spremeni odnos med možem in ženo, ko otroci zapustijo domače gnezdo in zakaj fokus zakonskega odnosa nikoli ne sme biti na vzgoji otrok.

»Ne ustvarjamo mnenj, ampak skušamo spremeniti kakšno srce!«


Najbolj iskrenemu podkastu lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja