Aleš Čerin: “Rad uporabljam jezik “provokacije”, ki malo zaboli in zapeče!”

Nemalokrat je težko priti iz varnega družinskega okolja in o odnosih, zakonu, preizkušnjah, veri govoriti brez dlake na jeziku. Le redkim to uspe, na drugi strani pa so tudi takšni, ki o vseh teh izzivih pišejo bloge, snemajo podkaste, pričujejo in na »sočen« način delijo svoj pogled na življenje, aktualno dogajanje, zakonske radosti in tudi na tegobe, ki jih doletijo.

In v to skupino lahko uvrstimo tudi Aleša Čerina, tokratnega gosta Najbolj iskrenega podkasta. Aleš zase pravi, da rad uporablja jezik »provokacije«, ki malo zaboli in zapeče, obenem pa takšen jezik daje možnost, da se človek (spre)obrne.

Zakaj moški v današnjem svetu niso popularni, o tem, zakaj naj bo žena svetopisemsko podrejena možu, zakaj ženske in moški med seboj nismo enaki, pa tudi o tem, kaj nas lahko naučijo reklame, ki za dosego ciljne publike uporabljajo odnos med možem in ženo in zakaj kampanjo jumbo plakatov »nasilnih očetov« Aleš označuje kot katastrofo.

O vsem tem je smo z Alešem Čerinom spregovorili v novi oddaji našega podkasta.

Vabljeni k poslušanju!

»Ne ustvarjamo mnenj, ampak skušamo spremeniti kakšno srce!«

P.S.: z Alešem pa smo spregovorili tudi o njegovi veri, soočanju s preizkušnjami, bivanju v bolnišnici in o tem ali se odnos med zakoncema spremeni, ko otroci odidejo iz skupnega gnezda. Ta del pogovora pa pride na vrsto v naslednji oddaji. 🙂

Najbolj iskrenemu podkastu lahko prisluhnete na različne načine. Vse objavljene oddaje bodo na voljo na spletni strani Iskreni.net (zavihek podkasti). Obenem so vse oddaje na voljo v različnih »knjižnicah« s podkasti in sicer na spletni platformi Soundcloud, v aplikaciji iTunes in Google podcast.

Na vseh navedenih povezavah se lahko na naš novi podkast naročite, kar pomeni, da vam bodo nove oddaje avtomatsko na voljo takoj, ko bodo objavljene.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja