Šli smo čez mejo!

Thumbnail

Z veseljem vas vabimo na FamilyLove.me, kjer se je že pričela postna akcija 2013.

 

Zakaj smo pripravili FamilyLove.me?

Izkušnja iskreniPlus.si nam je pokazala smer za zakonce in družine. Ker pa je kvaliteten spletni razvoj povezan z zahtevnim kadrovskim zalogajem v ITju, smo iskali načine, kako v Sloveniji ponuditi najboljše storitve za zakonce. V hitro se razvijajočem globalnem okolju smo spoznali, da je edina pot, da se odpremo v svet in gremo čez mejo. S tem smo stopili na precej težjo pot, ki je edina logično-razvojna na spletu. Prepričani smo, da bomo v nekaj letih uspeli zagotavljati nepogrešljiva orodja za družine.

Naš namen s FamilyLove je: spodbujati in podpirati zakonske pare, da se bomo v polnosti uresničevali kot zakonci in starši.

Prek spleta in mobilnih naprav želimo nuditi zakoncem orodja in vsebine, s katerimi bomo lahko aktivni pri:

  • rasti v zakonskem odnosu,
  • starševstvu,
  • spremljanju ženskega zdravja.

Vzpostaviti želimo tudi socialno omrežje zakoncev za medsebojno navdihovanje in povezovanje.

Postna akcija in socialno omrežje se pričneta že to sredo. Ostale aplikacije se bodo dopolnjevale postopno skozi leto 2013.

Kaj moram vedeti kot donator oz. član iskreni.net?

Kdor nam donira 120EUR/leto ali več, ima članarino aktivirano samodejno.

Članarina 24EUR/leto je le ena in z njo dostopate tako do www.familylove.me kot do www.iskreniplus.si, kjer do nadaljnega ostajajo nosečniški koledar, video oddaje in ostalo. Do danes bi morali vsi prejeti povabilo z osebnim linkom, ki vam uredi vse potrebne dostope do FamilyLove. Kdor tega ni prejel, naj se nam prosim oglasi na [email protected] (mail lahko napišete v slovenščini :). 

Kako poteka letošnja postna akcija?

Najprej naj omenim, da je tudi letošnja postna akcija v sloveščini. Hkrati pa je dosegljiva tudi v angleščini – tu naprošamo vse naše bralce, da priporočite postno akcijo prijateljem v tujini.

Vsak dan bosta prebrala kratek odlomek iz Svetega pisma, ki ga bosta lahko poglobila s kratkim (ali po želji daljšim) razmišljanjem. Vajinih 7 minut bosta zaključila s pogovorom o dnevni temi. Tisti, ki želite več, pa boste vsak dan lahko opravili še bolj aktiven in ustvarjalen izziv. Na voljo boste imeli tudi kratko molitev.

Ker gre za naš prvi korak v tujino, smo želeli, da je postna akcija izdelana na podlagi 5 jezikov ljubezni – tako kot ob naši prvi akciji leta 2011. Vendar vsebine niso iste, zato vas vabimo k vključitvi tudi, če ste že delali postno akcijo pred dvema letoma.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja