Prva številka tednika Domovina že pri naročnikih in v trafikah

Prva številka tednika Domovina je danes ugledala luč sveta in dosegla vse dosedanje naročnike. Še niste med njimi? Tednik lahko naročite tukaj. Današnjo prvo številko pa lahko kupite tudi v najbližji trafiki in drugih sorodnih prodajnih mestih (npr. bencinskih servisih).

Brezplačno promocijsko številko tednika je prejšnji teden prejelo 585.000 slovenskih gospodinjstev, danes pa je na boljšem papirju in 10.000 izvodih izšla prva številka tednika Domovina.

Pestro in bogato branje

Prva številka se osredotoča na preštevanje glasov v državnem zboru, kjer bo očitno še nekaj časa posebej štel glas vsakega poslanca.

Tednik s kombinacijo unikatnih vsebin in vsebin spletnih medijev Domovina.je in Iskreni.net prinaša vsebinsko pestro in bogato branje.

V časniku je tudi jagodni izbor nekaterih vsebin našega portala, tako mnenjskih, kot tudi koristnih vsebin s področja vzgoje, spolnosti in življenjskega sloga.

Ker je število ustanovnih naročnikov precej večje od pričakovanj, je prva številka namesto v predvidenih 5000 izvodih izšla v nakladi 10.000 izvodov. Vabljeni k branju!

Dragi prijatelji, hvala za zaupanje!

Ob izidu prve številke smo za kratko izjavo prosili tudi urednika novega tednika Tina Mamića. „Vesel sem, da je rojen nov tednik Domovina. Ni pa to otrok iz epruvete. Nastal kot sad dveh zelo obiskanih portalov, Iskreni.net in Domovina.je,” je dejal ob izidu debitanstke številke.

Mamič ob tem izraža predvsem veliko hvaležnost vsem, ki ste se na tednik doslej naročili, pa tudi celotni ekipi, ki ga je pomagala soustvariti: “Hvaležen sem veliki ekipi ljudi, ki je tednik družno ustvarila. Veliko je bilo nočnega dela in nadur v zadnjih tednih. Navdušenje nad tiskano Domovino kaže, da je veliko ljudi, ki si je želelo točno tak tednik, saj so se nanj naročili še preden je izšla prva številka. To kaže na veliko zaupanje bralcev obeh portalov v uredništvo in v sam Zavod Iskreni. Ponosen sem, da sem del take ekipe,“ pravi Mamić.

“Dober urednik boš, če boš tudi dober mož”

Poleg uredništva in sodelavcev Zavoda pa so veliko naredili tudi brezštevilni posamezniki, ki so opozarjali in navduševali prijatelje in znance, naj se naroče na tednik, je dejal. „Ganile so me tudi mnoge molitve. Moja draga ne bo zadovoljna, da govorim o njej, a je vendarle prav, da tudi javno povem, kako mi trdno stoji ob strani. V zakonski skupini mi je dan pred izidom duhovni voditelj povedal tole: Dober urednik boš, če boš tudi dober mož,“ je še nekoliko bolj osebno sklenil urednik novega medija Zavoda Iskreni, za katerega verjememo, da bo medijsko krajino močno obogatil.

Rojstvo prve številke si lahko ogledate spodaj …


Preberi še:


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja