Preprosta in čudovita butarica – izdelajmo si jo sami!

naslovna_1

Z veseljem objavljamo postopek za izdelavo čudovite in preproste butarice oz. “karantenske butarice”, kot jo je poimenovala bralka Polona Štampe.


Idejo je preko družabnih omrežij prispevala moja mama. Skupaj z mojimi otroki pa smo ustvarili karantenske butarice. Otroci so se zelo veselili, da bodo lahko ustvarjali. Nastale so čudovite butarice. Vesela sem, da smo pričarali vzdušje, ki že »diši« po cvetni nedelji. Idejo delimo z vami!

Material:

  • Kolaž papir

  • 3 paličice za ražnjiče ali leskove palice (osnova za butarico)

  • Sukanec

  • (zelenje)

Najprej izdelamo osnovo, tri paličice za ražnjiče ali leskove palice povežemo trdno s sukancem. Če imamo osnovo iz ražnjič paličic, potem vrh butarice izdelamo iz kolaž papirja, da skrijemo vrhove paličic.

 

Trakove kolaž papirja narežemo nekje 7 cm dolgo.

Trakove vežemo na ta način, ki je primeren za mlajše otroke.

 

Trakove vežemo na ta način, ki je primernejši za starejše otroke.

 

Prepustite se domišljiji in tudi sami dodajte še kaj novega. Če boste uporabili kakšne lanske butarice ali kupljene, bo ravno tako lepo!

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja