Otrok v trebuhu rešil očeta

Thumbnail

Z eno samo brco je še nerojeni otrok v osmem mesecu nosečnosti najverjetneje rešil življenje svojega očeta.

V zgodnjih jutranjih urah 7. januarja se je noseča Američanka Sara McDonald zbudila zaradi močne brce otroka v svojem trebuhu. Tik zatem pa je ugotovila, da mož, ki je spal ob njej, ne diha in nima utripa: »Vse od pasu navzgor je že pomodrel. To je ena najbolj strašljivih stvari, ki se lahko zgodi človeku.« Ko njeni poskusi oživljanja niso uspeli, je poklicala pomoč v sili.

Moža Thomasa je uspelo oživiti policistoma, ki ju je McDonaldova priklicala na pomoč. »Videti je bilo, kot da je mrtev,« se dogajanja spominjata policista, ki sta ga šele z dolgotrajno masažo srca uspela spraviti k življenju.

»Zdi se, kot da bi nerojen otrok rešil življenje mojega moža. Sploh še ni prišel na svet, pa je že rešil očeta. To je res poseben občutek, ne vem, če se lahko še kdo drug pohvali s čim takim,« je danes srečna McDonaldova, ki je pred tem že enkrat izgubila otroka. Mož Thomas dobro okreva in se veseli rojstva malega junaka v naslednjih tednih. 

Kar se zdi kot srečno naključje, pa mnoge vodi k spraševanju o tem, ali ni morda zaznavanje otroka v maternici močnejše, kot si predstavljamo. Je mogoče, da je otrok v maternici zaznal, da je oče v stiski in se odzval na edini način, ki ga je poznal? 

Vir: lifesitenews.com, cbsatlanta.com

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja