Osemčlanska družina zakoncev Čušin

Thumbnail

Zakonca Melita in Gregor Čušin sta z udeleženci Festivala družin podelila nekaj svojih bogatih izkušenj družine s šestimi otroci. Pogovor je povezoval radijski voditelj Matjaž Merljak.
 

 

Spregovorila sta o svojem vsakdanjiku, usklajevanju poklicnega in družinskega življenja, reševanju zakonskih težav in prepirov, iskanju trenutkov za pogovor in duhovnost, pomembnosti starševskega zgleda

Ob koncu sta se dotaknila še zanimivih reakcij drugih ljudi na število njunih otrok, na vprašanje otrok iz občinstva pa je Gregor Čušin obljubil, da bo naslednja Minutka za Sveto pismo objavljena v jesenskih mesecih.

Vabljeni tudi, da se Gregorju Čušinu prisluhnete tudi jutri ob 15.30, ko bo na Festivalu družin uprizoril svojo monodramo Hagada.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja