Nick Vujičič se je poročil!

Thumbnail

Nick Vujičič, ki je s svojo posebnostjo in izrednim darom nagovoril že več kot tri miljone ljudi po vsem svetu, je pred leti v enem izmed intervjujev dejal, da upa, da bo našel ženo, ki mu jo je Bog pripravil. 

Očitno jo je našel, saj sta se z dekletom Kanae Miyahara zaročila avgusta lani, poročila pa sta se pred slabim tednom dni – 10. februarja 2012 v Kaliforniji. Njuna poroka je zares navdihujoča in še en dokaz, da prava ljubezen premaga vse ovire!

Nick Vujičič, ki se je rodil brez okončin in ima zaradi tega v življenju mnogo omejitev, številne od teh premaguje z močjo vere in močnega zaupanja v Boga. Zelo rad se nasloni na svetopisemski izrek Fp 4,13: “Vse zmorem v njem, ki mi daje moč.”

Poroke Nicka in Kanae se veselimo z njim tudi vsi tisti, ki se nas je dotaknil s svojo življenjsko zgodbo. Čestitamo!

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja