Lasje, da te kap

Thumbnail

Dolge lase si pušča, ker so privlačni njenemu možu. Skupaj z lasmi treh hčerk sedaj v dolžino merijo že štiri metre … Spoznajte družino resnične Motovilke!

Triinštiridesetletna Američanka Tere Lynn Svetlecich Russell mora svoje lase umivati kleče, saj so mokri pretežki, da bi se z njimi obdržala pokonci. In ni edina v družini s tem hobijem. Po njenih stopinjah gredo tudi njene hčerke.

Lasje Tere Lynn so v dolžino največ merili, ko so imeli kar 188 cm. Enajstletna Callan nosi pričesko, ki v dolžino meri 93 cm, devetletna Cendalyn ji tesno sledi z 91 cm, šestletna Chesney pa se ponaša z dolžino 67 cm.

Gospa Svetlecich Russell je zaradi svojih las znana širom svoje domače zvezne države Illinois, kjer živi s štirimi hčerkami, sinom in možem Chipom. Osvojila je že vrsto tekmovanj v dolžini las, prav tako prva mesta v svojih kategorijah redno zasedajo njene hčerke. Toda svetovno prepoznavnost je družina dobila, ko je skupna dolžina njihovih las presegla kar štiri metre.

Vzdrževanje tako dolgih seveda ni mačji kašelj. Razen najmlajše, enoletne Chapin, dekleta za vsako pranje svojih las porabijo kar četrtino plastenke šampona. Poleg tega morajo biti bolj previdne pri številu opravil.

»Ker imam takšne lase, sem postala previdna pri nekaterih opravili. Ponesreči sem jih že priprla z avtomobilskimi vrati, pogosto jih potegne v sesalec pri čiščenju doma, otroci pa vedno stojijo na njih,« malo za šalo, malo za res potoži Tere Lynn.

»Toda vzdržujem jih zaradi Chipa. Vem, da jih obožuje. Tako dolge lase sem imela, ko sva se spoznala, in zagotovo sva zaradi njih pristala skupaj. Na prvi zmenek me je povabil, ker so mu bili tako všeč,« razloži.

Mož Chip, ki ima tako kot sin Chaz sicer kratke lase, zgodbo potrdi: »Ko sem prvič videl Tere Lynn, so mi njeni lasje tako ujeli pogled. Res so me privlačili. Vem, da jih nosi zame, in to mi resnično veliko pomeni

 

Ali sta tudi vidva pristala skupaj zaradi kakšne nenavadne lastnosti ali okoliščine? Zaupajte nam jo v komentarjih!


Povzeto po: parentdish.co.uk