Korak naprej … Začenja se decembrska donacijska akcija 2019

Začel se je mesec december. To je mesec, ko premišljujemo o preteklem letu, ocenjujemo svoje dosežke in se veselimo uspehov, obenem pa po malem tudi že pogledujemo naprej, v prihajajoče leto 2020 in kujemo načrte, kaj bi radi dosegli in kje bi radi napredovali.

Sodelavci Zavoda Iskreni smo izjemno hvaležni, da smo lahko s pomočjo vas, naših zvestih podpornikov in donatorjev v letu 2019 na naših programih sprejeli preko 1.100 udeležencev. Hkrati vsakodnevno skrbimo za vas na naših portalih Domovina.je in Z vašo pomočjo bomo lahko delovali tudi v letu 2020 in podpirali družine ter prekvasili družbo.Iskreni.net, ki imata preko 170.000 različnih bralcev mesečno. Načrti za leto 2020 so narejeni, o njih malce več v katerem izmed prihodnjih prispevkov. Morda v tem trenutku le to, da nas čaka veliko dela.

Da bi načrte lahko uresničili, pa potrebujemo tudi finančna sredstva. Zato smo pred nekaj dnevi začeli z našo tradicionalno decembrsko donacijsko akcijo. Na vas, naše zveste prijatelje in podpornike, se tudi letos obračamo s prošnjo, da nas podprete in nam omogočite delovanje in nadaljnji razvoj. Z vašo pomočjo bomo lahko delovali tudi v letu 2020 in podpirali družine ter prekvasili družbo. Hvala!

Koliko sredstev moramo zbrati?

Če želimo, da bomo v Zavodu Iskreni tudi v letu 2020 lahko za vas pripravljali kakovostne in vsebinsko bogate izobraževalne programe, moramo do 31. 12. 2019 zbrati 25.000 evrov. S temi sredstvi boste podprli delovanje zavoda in sofinanciranje izvajanja obstoječih programov, deloma pa tudi razvoj novih. O tem, koliko sredstev smo z vašo pomočjo že zbrali, vas bomo sproti obveščali preko donacijskega metra.

 

Socialni sklad

Ker se tako rekoč vsakodnevno srečujemo z ljudmi v stiski, ki si naših programov ne morejo plačati, čeprav bi jih nujno potrebovali, bomo tudi letos 10 % zbranega denarja vložili v naš socialni sklad, s pomočjo katerega bomo omogočili udeležbo na programih tudi tistim iz socialno šibkejših okolij.

Kako lahko doniram?

Donacijo nam lahko nakažete preko donacijske spletne strani, kjer je mogoče donacijo plačati tudi s kreditno kartico ali skleniti trajnik.

Korak naprej …

Letos je geslo decembrske donacijske akcije Korak naprej …

Želimo si namreč, da bi s pomočjo programov Zavoda Iskreni udeleženci lahko napravili korak naprej. S pomočjo e-priprave na zakon vstopili na vznemirljivo pot poročenosti, na skupini za očete napredovali v svoji očetovski vlogi, se na delavnicah z mame in hčere ter Radi bi vam pripravili še kvalitetnejše programe, ki bodo še bolje odgovarjali na potrebe zakoncev, staršev in družin.očete in sinove tesneje povezali med seboj, na zakonski in družinski terapiji odkrili svoje šibkosti in jih premagali …

Prav tako bi radi korak naprej napravili tudi sodelavci Zavoda Iskreni. Radi bi vam pripravili še kvalitetnejše programe, ki bodo še bolje odgovarjali na potrebe zakoncev, staršev in družin.

Zato pa vas vabimo, da korak naprej napravite tudi vi, naši zvesti podporniki in donatorji. Vabimo vas, da nas po svojih zmožnostih čim bolj velikodušno podprete. Zagotavljamo vam, da je vsak evro, ki ga vložite v prihodnost slovenskih družin, dobra naložba.

 

Obešanka za ključe kot zahvala vam, ki nas boste podprli z vsaj 120 eur

V zahvalo smo za tiste, ki nas boste podprli vsaj s 30 evri, pripravili tudi majhno darilce. Ob koncu akcije vam bomo poslali magnetek z našim logotipom in vam omogočili dostop do prenovljenega portala IskreniPlus, na katerem lahko najdete številne izobraževalne video vsebine in ki je dostopen samo donatorjem.

Tistim, ki nas boste podprli z vsaj 120 evri, bomo poleg magnetka po koncu akcije poslali še obešanko za ključe, nekajkrat letno pa tudi naše glasilo Iskrenko.

Na vas, ki ste nas v preteklih letih že podprli, se v tem trenutku še posebej obračamo. Zelo pa bomo hvaležni, če nas predstavite tudi prijateljem in znancem, če menite, da bi jih naše delo utegnilo zanimati. Pri delu smo namreč tako rekoč v celoti odvisni od vas, naših podpornikov in donatorjev. In ker verjamemo, da svoje delo opravljamo dobro, vas vabimo, da nas podprete in nam tako s svojo (ponovno) donacijo omogočite nadaljnje delo. Mi pa vam obljubljamo, da bomo vaš denar seveda smotrno porabili.

Za vaš dar, ki je za nas neprecenljivega pomena, se vam že vnaprej zahvaljujemo!

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja