Kje bo otroke letos nagovoril sveti Miklavž?

Vir: YouTube Vaš kanal

Letošnji decembrski prazniki bodo drugačni, a zato sploh ne nujno slabši. Po Sloveniji se dogodki selijo na splet in prilagajajo drugačnim razmeram. Mi smo za vas zbrali naslove, kjer si lahko ogledate prihode sv. Miklavža, ponekod pa tudi praznične predstave za otroke.

Letos je gotovo prednost tudi to, da boste brez težav in stroškov lahko obiskali predstave v več krajih po Sloveniji.

V Ajdovščini bo prihod Miklavža mogoče 5. 12. ob 19. uri spremljati na tej povezavi.

V Celju bo prihod Miklavža 5. 12. ob 18. uri. Pravljice za otroke in glabene toćke pa bo mogoče spremljati še 6. 12., 13. 12. in 20. 12. ob 18. uri – vse na  tej povezavi.

V Domžalah bo prihod Miklavža prenašan 4. 12., 5. 12. in 6. 12. ob 17. uri na tej povezavi.

Prenos prihoda sv. Miklavža, skupaj z igrico za otroke, si bo mogoče iz Kamnika ogledati 5. 12. ob 18. uri mogoče ogledati tukaj.

Iz Kranja bo prenos prihoda sv. Miklavža 5. 12. ob 17. uri na tej povezavi.

V Medvodah bo Miklavž otroke obiskal 5. 12. ob 17.17 na tej povezavi.

Novo mesto bo skupaj s prižigom prazničnih luči 5. 12. ob 18.15 obiskal tudi sv. Miklavž. Dogodek bo mogoče spremljati na televiziji Vaš kanal in facebook strani #novomesto zame.

V Šentilju bo prihod sv. Miklavža mogoče spremljati 6. 12. ob 10. in 18. uri, decembrski program pa bo med drugim popestrilo več pravljic za otroke, pa tudi koncet. Seznam pripreditev si lahko ogledate tukaj, prenosi pa bodo na voljo tukajle.

Sv. Miklavž bo obiskal tudi župnijo Dornberk, kamor bo prišel ob 17.00 in nato nadaljeval sprehod po vasi. Več informacij na spletni strani.

V župniji Ljubljana-Črnuče bo 5. 12. ob 19.00 sv. Miklavž otroke obiskal tukale.

Narodni dom Maribor je pripravil interaktivno iskanje zakladov, ki otroke vodi do posebne praznične pravljice. Iskanje zakladov je dostopno tukaj.

Če smo spregledlai še kakšen dogodek, vabljeni, da obiske sv. Miklavža dodate v komentar, mi pa jih lahko dodamo na seznam. Pa lepo praznovanje!

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Komentarji

  1. Sv. Miklavž bo tudi naš gost na Radiu Ognjišče. 🙂 V soboto v Sobotni iskrici ob 9h in v oddaji Naš gost ob 17h. Tudi na radijskem Facebook profilu ga bo moč videti. 🙂

  2. Župnijo Dornberk bo obiskal sv. Miklavž ob 17.00 in nato nadaljeval sprehod po vasi. Povezavo najdete na spletni strani župnije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja