Kdo bo za praznike sam?

Thumbnail

»Grem do babi zdej …«, je eden od številnih komentarjev po ogledu zadnjega video spota raperja Roka Trkaja, ki je z Jadranko Juras posnel pesem z močnim sporočilom Sam.   

Pesem je nastala na pobudo Rokove sosede, gospe Legiša: »Veš, Rok, vsak bo enkrat star in siv, boš videl, tudi ti boš bil.« Iz želje stare gospe, da bi mladi raper napisal pesem za starejše ljudi, je nastal video spot, s katerim želi Trkaj v teh prazničnih dneh posebej spomniti na vse osamljene, predvsem na starejše, ki velikokrat nimajo nikogar, ki bi jih obiskal.

Ob tem se velja spomniti tudi na staro navado, ko so ljudje ob božičnem praznovanju pripravljali pri mizi prostor za eno osebo več, kot je družinskih članov, in medse sprejemali revne in osamljene.

Poznamo koga, ki bi bil lahko z našo pomočjo te dni manj sam?

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja