“Jezus je ozdravil mojo hčerko!”

Foto: Shutterstock

Bog vsak dan znova dela velike reči.  Še vedno smo priče čudežem. Ozdravljenje hčerke po bolniškem maziljenju je z nami delila mama, ki je bila tudi prostovoljka na letošnjem Festivalu družin. Poudarila je, da se premalo zavedamo, da bolniško maziljenje ni le za umirajoče.

Takole je zapisala:

Hčerka se je že od malih nog borila s tem, da ni dobro slišala. V obeh ušesih je bilo nekaj narobe, zato se ji je za bobničem nabirala voda, ki je ovirala sluh.

Po pregledu letos spomladi je vse kazalo, da bo morala na operacijo, na kateri bi ji v bobnič vstavili cevke, da bi voda lahko iztekala. Operacijo bi morala imeti sedaj v septembru.

Kmalu po tem pomladanskem pregledu je hčerki v desnem ušesu počil bobnič, iz njega pa je steklo veliko gnoja. Strašno jo je bolelo.

Z možem sva imela vikend rezerviran vikend za duhovne vaje, pa sva se odločila, da jih odpoveva. Ko sva prišla v nedeljo k maši, naju je župnik vprašal: “Nista na duhovnih vajah?” Povedala sva mu, da imava doma bolno hči. Župnik nama je dejal, naj jo naslednji dan pripeljeva k maši in da ji bo po maši podelil bolniško maziljenje.

Zdravnica je osupnila in rekla: “Ne vem, kako ste to uredili, ampak operacija ni potrebna. Levo uho je brez posebnosti, desno pa skoraj prav tako.”

Z velikim zaupanjem sva jo res pripeljala. Takrat ni hčerka na desno uho slišala popolnoma nič, na levo pa le malo. Duhovnik jo je mazilil, tudi po obeh ušesih. V tistem trenutku sem imela v sebi res močno zaupanje, da bo vse v redu.

Po enem tednu se je njeno stanje začelo vidno izboljševati. Nekajkrat je doma potarnala, da ji poka v ušesih kot bi v njih streljali z brzostrelko (ona jo imenuje bombostrelka). Za nas je bil to znak, da se nekaj spreminja.

Ponovno je bila letos avgusta maziljena na festivalu mladih na Križevcu v Medžugorju. Po njem smo odšli na morje. Potapljala se je in nekega dne povedala, da ji je v ušesu močno počilo.

Konec avgusta smo imeli pregled. Zdravnica je osupnila in rekla: “Ne vem, kako ste to uredili, ampak operacija ni potrebna. Levo uho je brez posebnosti, desno pa skoraj prav tako.”

Vem, da sta tudi morje in slana voda naredila svoje in pomagala k izboljšanju, a vem tudi, da je to bolno uho lahko pozdravil le Jezus. Za to sem mu iz srca hvaležna.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja