Igrajmo se – seznam zabavnih iger za vso družino na enem mestu

igra

Obremenjujeta nas služba in šola, iz dneva v dan se pojavljajo novi vzgojni izzivi, za katere se včasih zdi, da jim nismo kos. V teh zimskih dneh k dodatnemu stresu pripomorejo še razne gripe in prehladi. In čisto potiho se nekje od zadaj priplazita še naveličanost in obupanost nad meglo in temo.

Ravno zato smo se na iskreni.net odločili, da družine v januarju nujno potrebujemo spodbudo k razvedrilu. Spodbudo k temu, da se igramo in zabavamo in na koncu v smehu in objemu obležimo hvaležni drug za drugega. Kajti v službi se bodo stvari uredile, šolanje se bo zaključilo, malčki in najstniki bodo kmalu izven napetega obdobja in zato je dobro, da v tem času ustvarjamo lepe trenutke, ki se jih bomo vedno radi spominjali.

Zato se igrajte družabne namizne igre, plešite, ustvarjajte skupaj! In preizkusite tudi vse te zabavne igre, ki smo jih za vas zbrali na enem mestu – le prenesti si jih morate!

Namig: če menite, da v vaši družini ni dovolj igralcev za kakšno igro, povabite še tete in strice, sestrične in bratrance, babice in dedke in uživajte drug z drugim!

foto: storyblocks.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.