Igrajmo se – seznam zabavnih iger za vso družino na enem mestu

igra

Obremenjujeta nas služba in šola, iz dneva v dan se pojavljajo novi vzgojni izzivi, za katere se včasih zdi, da jim nismo kos. V teh zimskih dneh k dodatnemu stresu pripomorejo še razne gripe in prehladi. In čisto potiho se nekje od zadaj priplazita še naveličanost in obupanost nad meglo in temo.

Ravno zato smo se na iskreni.net odločili, da družine v januarju nujno potrebujemo spodbudo k razvedrilu. Spodbudo k temu, da se igramo in zabavamo in na koncu v smehu in objemu obležimo hvaležni drug za drugega. Kajti v službi se bodo stvari uredile, šolanje se bo zaključilo, malčki in najstniki bodo kmalu izven napetega obdobja in zato je dobro, da v tem času ustvarjamo lepe trenutke, ki se jih bomo vedno radi spominjali.

Zato se igrajte družabne namizne igre, plešite, ustvarjajte skupaj! In preizkusite tudi vse te zabavne igre, ki smo jih za vas zbrali na enem mestu – le prenesti si jih morate!

Namig: če menite, da v vaši družini ni dovolj igralcev za kakšno igro, povabite še tete in strice, sestrične in bratrance, babice in dedke in uživajte drug z drugim!

foto: storyblocks.com

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja