Direktor Zavoda Iskreni Igor Vovk v oddaji Intervju na TV SLO tudi o medijih, LGBT ideologiji in boju proti spolnim zlorabam

Tokratni gost oddaje Intervju na Televiziji Slovenija, ki jo vodi dr. Jože Možina, je Igor Vovk, ustanovitelj in direktor Zavoda Iskreni, ki izdaja tudi portal in tednik Domovina.

Možina je o njem zapisal, da je “pronicljiv sogovornik”, ki vodi neprofitno organizacijo, ki podpira in promovira klasično družino z očetom, mamo in otroki, zaradi česar se je gibanje, ki organizira tudi vsakoletni množično obiskan Festival družin, ob pritisku aktivistov skupnosti LGBT po njegovem mnenju znašlo v nemilosti medijev.

Pogovor je tekel tudi o cenzuri in nepluralnosti: “Opazili smo, da z idejo odprtosti, pluralnosti prihajamo v neki avtoritaren sistem, v katerem ne smeš več povedati svojega mnenja; in če ga poveš, te cenzurirajo. Na žalost je LGBT pri nas ugrabila levičarska shema in temu se pridružujejo tudi največje multinacionalke. Primer Googla in Facebooka nam je vsem znan, dejansko cenzurirajo besede. Ne moreš več objavljati, plačano sploh ne. Če objaviš vsebino, s katero se ne strinjajo, te enostavno izbrišejo in te nihče več ne najde z iskalnikom. Čutimo, da gre za izjemno cenzuro svetovnega formata” je dejal direktor Zavoda Iskreni, ki so ga skupaj s sodelavci prav te okoliščine vodile na pot vzpostavljanja lastnih medijev.

Vovk pa je spregovoril tudi o delu v iniciativi Dovolj.je in reakcijah slovenskih škofov ob soočenju z žrtvami. Pozdravil je premik civilne zakonodaje na tem področju, a poudaril potrebo po tem, da se premaknejo tudi “cerkveni mlini” in odstranijo “par gnilih jabolk”.

Vovk je nazadnje spregovoril tudi o tem, da je želja zavoda, ki ga vodi, ljudi na vseh področjih opogumiti, da bi bili aktivni, močni, dejavni in bi pripomogli k normalizaciji medijev in družbe, spregovoril pa je tudi o velikem potencialu, ki ga vidi v slovenski mladini.

Vabljeni k ogledu oddaje danes ob 21.10.

Intervju: Igor Vovk

JOŽE MOŽINA ?"Smo proti LGBT ideologiji.." Igor Vovk, ustanovitelj Iskreni/Domovina, promotor družinskih vrednot, v intervjuju za to nedeljo odkrito proti teoriji spolov in podobnimi "izumi" s katerimi se brutalno posega v vzgojo otrok mimo staršev… Intervju, ki potrebuje promocijo na TW in Facebooku. Vabljeni k ogledu v nedeljo 8.8.2021 ob 21:10 na TV SLO 1 ?

Posted by Iskreni.net on Friday, August 6, 2021

Komentarji

  1. Kako čudno, da se dogaja cenzura, ko pa samo želiš izraziti svoje mnenje o tem, da so nekateri posamezniki (heteroseksualni) vredni več kot vsi drugi. Zares čudno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja