Blagoslov prostorov iskreni.net

Thumbnail

V ponedeljek popoldne je p. Miran Špelič blagoslovil naše nove prostore na Nazorjevi 1 v Ljubljani.

 

Ob tej priložnosti se nas je zbralo nekaj aktivnih v dejavnostih iskreni.net. Kljub temu da smo se preselili ravno v konici lanskega Festivala družin, smo prostore urejali postopno. Želeli smo, da vse naše delo teče nemoteno dalje.

Frančiškan p. Miran Špelič je ob blagoslovu dejal, da so bratje iskreni.net z veseljem sprejeli kot “najemnika”, saj se v teh prostorih dogaja izjemno pomembno poslanstvo za družine. Izvor besede “iskreni”, je dejal, bi lahko našli v “iskri”. Čisto mala iskrica poskrbi za zagon motorja. Zaželel nam je, da bomo vztrajni in se trudili za iskrenost. V nagovoru ob odlomku Kol 3,12-17 pa se je dotaknil tudi pomena Kristusovega miru, ki naj kraljuje v naših srcih.

Na Nazarjevi 1 torej sedaj ustvarjamo medija iskreni.net in Domovino. Pripravljamo in izvajamo naše preventivne programe za pare, zakonce in družine ter se v teh dneh že pripravljamo na 9. Festival družin, ki bo tudi letos na Otočcu. Skrbimo za naravno načrtovanje družine in odkrivamo vzroke za neplodnost, saj ima svoj prostor tu tudi FertityCare Slovenija.

Poleg tega pa imamo še manjši prodajni kotiček za zanimive knjige in vse iz ponudbe Plenic Racman.

Končno podobo je dobila tudi terapevtska soba, ki jo je naša zakonska in družinska terapevtka Janja Grilc skupaj z arhitektom domišljeno dokončno uredila le nekaj ur pred blagoslovom.

Sicer pa je med tednom v naših prostorih sila delavno in ustvarjalno, kdaj pa kdaj pa tudi napeto. 🙂

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja