6 let portala iskreni.net

Thumbnail

1.10.2004 smo aktivirali spletno mesto iskreni.net. Pred koncem oktobra 2010 pa prihajajo video vsebine na zahtevo.  Danes (september 2010) ima portal prek 38.000 različnih bralcev in preko 60.000 obiskov mesečno. Ob dejstvu, da se s spletnim mestom do lanskega leta nihče ni poklicno ukvarjal, so podatki zagotovo razveseljivi. A še bolj razveseljivo je dejstvo, da je kasneje okrog spletnega mesta www.iskreni.net zrasla prava skupnost in veliko kvalitetnih pobud, ki dajejo pomemben prispevek h kulturi življenja in položaju družin v Sloveniji. Tako je iz portala zrasla e-priprava na zakon, šola za starše, Festival družin, izobraževanje NND svetovalcev, Zakonske skupine, Teologija telesa, Družinska kartica itd…

 

*povprečje mesečnega obiska med 1.1. in 28.9. – vir: certifikat google analytics

 

Pomembna prelomnica pri iskreni.net se je zgodila v marcu 2007, ko smo ustanovili Zavod iskreni.net in smo se nekateri poklicno (tvegano) usmerili v izgradnjo močne civilne organizacije. Glede na stanje interneta pri nas smo načrtno vse sile usmerili na dejavnosti, ki niso vezane zgolj na splet, in pri tem želi uspehe. Prav te dni se v okviru zavoda selimo na novo lokacijo in temu primerno je te dni delno moteno naše delo (zato se že v naprej opravičujemo, če bo kdo čakal na kakšne odgovor dan več). Hkrati pa se intenzivno pripravljamo na naš projekt, ki bo v celoti udejanil našo vizijo – Družinski center iskreni.net.

Vesela novica pa je, da te dni pripravljamo novosti tudi na portalu iskreni.net – že pred koncem oktobra prihajajo video vsebine na zahtevo. Video vsebine bodo brezplačne za vse donatorje iskreni.net, vsi ostali pa si jih boste lahko ogledali ob sprejemljivi letni/mesečni članarini. Vsak teden vas bo čakala nova kratka video oddaja s p. dr. Christianom Gostečnikom, mesec dni kasneje pa vsak teden tudi oddaje s psihiatrinjo dr. Darjo Škraba Krmelj. Teme so tiste, ki so se skozi leta izkazale kot najbolj pereče.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja