5 dobrih razlogov, zakaj iti to nedeljo na Festival družin (tudi če še nikoli niste bili)

Festival družin v Zavodu Iskreni organiziramo že od leta 2007 in v teh letih se ga je udeležilo na tisoče družin. Če ste že bili, potem že veste, da je super, in ste si to nedeljo, 25. 6., že rezervirali. Če še niste bili, pa v nadaljevanju predstavljamo pet dobrih razlogov, da pridete.

1. Druženje in novi prijatelji: Morda prvenstveno ne pomislimo na ta razlog, a to je eden glavnih razlogov, zakaj sploh organiziramo ta festival. Prvič, da se srečamo s tistimi, s katerimi se sicer poznamo, a se med letom pogosto nimamo priložnosti družiti. In drugič, da spoznavamo nove ljudi. Da spoznamo nove prijatelje s podobnimi vrednotami, da omogočimo otrokom, da spletejo nove prijateljske vezi. Včasih je dobro zapustiti svojo cono udobja in stopiti tudi na neznan teren, kajti tam so priložnosti za nova spoznanja in nove izkušnje.

2. Bogat program: Poskrbljeno bo za zabavo in zabavne dogodivščine za otroke in starše. Na voljo bo jahanje konjev, lokostrelstvo, druženje z gasilci, poslikava obraza, ročna dela, pravljične urice, vožnja s supi in kanuji po Ljubljanici …

3. Zanimivi gosti: Za zabavo bo poskrbel Rok Trkaj, ki bo imel koncert Repki. Prav tako bo koncert za najmlajše z Romano Kranjčan in pa standup komedija z Rokom Škrlepom. Miha Kramli bo imel predavanje z naslovom Otroci in najstniki ter varna uporaba pametnih telefonov in interneta. Več o njem in njegovem delu lahko preberete v včerajšnjem intervjuju: Otroci, ki imajo omejen dostop do novih tehnologij, so bolj razviti in uspešni.

4. Zabava in odklop: Predstavljajte si popoldne, kjer otroci uživajo v različnih dejavnostih, vi pa v senci sproščeno klepetate s puncami, ki jih niste videle že 100 let. Vse imajo otroke, večina jih ima kak madež na majici, ker to pač paše k materinstvu, nobeni ni čudno, če se vaš dojenček že tretjič v isti uri doji in nobena ne misli, da je vaš najstnik nevzgojen, če zavije z očmi.

5. Čudovit začetek počitnic: Če ste se morda odločili, da bo to poletje čas, ki ga boste preživeli v pristnosti in prisotnosti do sebe, do svojega zakonca, svojih otrok in prijateljev … je Festival družin odličen uvod v zdravo, bogato, preprosto in poživljajoče preživljanje skupnih dni.

Dogodek je brezplačen. Povabljeni so seveda tudi babice in dedki, strici in tete, bratranci v tretjem kolenu in soseda iz prvega nadstropja. Na voljo bodo stojnice s hrano in pijačo. Dovolj sence, dovolj sonca in dovolj parkirišč. Vse podrobnosti o programu, lokaciji, navodilih za pot, uri … najdete TUKAJ. Zelo lepo povabljeni.

V spodnji galeriji si oglejte nekaj utrinkov iz preteklih let.

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja