16. Festival družin – veliko veselja na kupu (fotoreportaža)

Foto: Tomo Strle_CITRUS

Včeraj se je na Vrhniki odvijal zdaj že tradicionalni, 16. Festival družin. Bilo je lepo, bilo je zanimivo in bilo je veselo. Zbralo se je veliko družin. Najprej nas je dodobra razmigal Trkaj s svojimi Repki, potem je Milena Miklavčič otrokom brala pravljice. Za tem je bilo veselo in zelo plesno z Romano Krajnčan. Poleg dogajanja na odru so bile na voljo tudi številne aktivnosti, ki so pritegnile množico otrok. Jahanje konjev, vožnja s kanuji po Ljubljanici, lokostrelstvo, poslikava obraza, pletenje zapestnic, diabolo …

Spremljevalni program za starše je vključeval predavanje Mihe Kramlija o z naslovom Otroci in najstniki ter varna uporaba pametnih telefonov in interneta. Povedal nam je, kako naj vzgajamo in opolnomočimo svojega otroka, da bo sam ustvarjalec lastnega življenja in da bo svoje življenje živel polno in zadovoljno in ne v odvisnosti od česarkoli. Za Miho Kramlijem nas je nasmejal Rok Škrlep s svojim stand-up nastopom.

Festival se je zaključil z mašo v bližnji cerkvi pri Sv. Trojici. Družine so pri njej aktivno sodelovale, vodil pa jo je p. Andraž Arko. Številni so se po končanem festivalu udeležili tudi slovesnosti ob praznovanju dneva državnosti Domovina praznuje.

Hvala vsem, ki ste se pridružili. Lepo se je bilo srečati z vami in lepo je bilo videti toliko življenja in veselja na kupu. Ob letu osorej!

Brezplačen za vse, ki ga potrebujejo. Z vašo podporo.

Ne zmorejo vsi plačati za kakovostne in poučne vsebine, zato so naši članki brezplačni za vse obiskovalce portala iskreni.net. Če ste med njimi, vabljeni, da nas še naprej berete brezplačno.

Če pa ste med tistimi, ki si na srečo lahko privoščite tudi nekaj več, vabljeni, da naše delo finančno podprete in prispevate k večji kakovosti življenja posameznikov in boljšim odnosom v slovenskih družinah.

Odločite se za enkratno ali mesečno donacijo v poljubnem znesku. Vsak prispevek šteje!

Doniraj

Lahko pa postanete tudi naš naročnik in z enim paketom dostopate do zaklenjenih vsebin in izobraževalnih oddaj s področja medsebojnih odnosov, vzgoje, osebne rasti in financ.

Preveri pakete in se naroči

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja