Z otrokom lahko sodelujete

Thumbnail

Bi radi izvedeli, kako pripraviti otroka – tako najmlajšega kot najstnika – do tega, da bo z veseljem sodeloval z vami? Ste naveličani vsakodnevnih bitk, vpitja, sitnarjenja in moledovanja?

Želite narediti red z znanjem in avtoriteto? Bi se hkrati radi naučili, kako povečati otrokovo samospoštovanje, tako da se boste v svoji koži bolje počutili tudi vi sami in ob tem morda celo izboljšali svoj zakon?

V knjigi je veliko konkretnih predlogov za konkretne družine – predvsem veliko praktičnega in domiselnega za popestritev družinskega življenja. S spretnostmi, opisanimi v knjigi, boste lahko vzgojili zadovoljne in samozavestne otroke, ki bodo vedeli, kaj je samodisciplina – in ob tem uživali! V knjigi lahko preberete: kakšen je vaš slog vzgajanja, napotke za uspešno vzgojo, kako obvladati jezo, kako boste bolje skrbeli za druge, če boste ob tem poskrbeli tudi zase, odgovore na konkretna vprašanja o vzgoji.

Naša najpomembnejša naloga ni osrečiti otroke, ampak jih pripraviti za življenje.

Elizabeth Pantley: Z otrokom lahko sodelujete

 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja