Vzgojiti sina

Thumbnail

Skorajda ni staršev, ki v današnjem času ne bi občutili strahu in negotovosti, ko se soočajo z izzivom, kako vzgojiti otroka v odgovornega, zdravega in uspešnega človeka.

Avtorja opisujeta najpogostejše napake pri vzgoji dečka in svetujeta, kako se jim uspešno izogniti. Nekatere napačne poteze in odločitve v zgodnjem obdobju razvoja otroka imajo lahko usodne posledice za njegove odnose s starši in vrstniki v mladostništvu in zrelem obdobju ter za njegovo samopodobo in duševno zdravje. To je knjiga o razvoju dečka v takšnega fanta in moškega, ki bo znal skrbeti zase in bo skrben do drugih, znal najti ravnotežje med obveznostmi doma in na delu, imel zrel in ljubeč odnos do svoje matere in do žensk v svojem življenju.

Don in Jeanne Elium: Vzgojiti sina

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja