Video: Kdo je ‘neznani’ evangelist, ki pripoveduje noro dobre zgodbe?

Thumbnail

Ste se že prijavili v adventno akcijo, ki smo jo za vas pripravili na iskreni.net?

Tudi letos nas bodo skozi advent popeljali glas in zgodbe Gregorja Čušina. Tisti glas, ki pritegne pozornost vseh malih in velikih ušes. In tiste slikovite zgodbe, zaradi katerih neučakano hrepenimo po naslednji. In da, prav tisti Gregor Čušin, ki zgodbe, ki jih sicer poznamo, spremeni v prave avanture.

Še vedno dvomite o tem, če bi se prijavili?

Za lažjo odločitev vam predstavljamo glas in avtorja, ki je vse te zgodbe skuhal in postregel.

Glede zgodb pa … ne, tega vam še ne moremo razkriti. Morda le to, da jih je 22. Za vsak dan ena, seveda. Ter da jim sledijo vprašanja za kratek pogovor, za katerega pa ne odgovarjamo, če se bo v soju sveč in ob toplini vaših odnosov razvil dolgo v noč.

Vas še nismo prepričali? Prav, uporabili bomo še zadnji adut. Jutri vam v poslušanje ponujamo prvo zgodbo, s katero bomo začeli v nedeljo, 3. 12. 2017. Toda opozarjamo vas, da boste čaru glasu ‘neznanega’ evangelista in njegovim zgodbam z dodano vrednostjo domišljije in humorja popolnoma podlegli. Tako zelo, da jih boste morda morali predvajati celo po večkrat! In tako zelo, da si boste poleg otrok tudi vi zaželeli pobarvati ilustracije, katerih avtorica je letos Ema Doplihar.

  

Priznajte, tokrat nas res (ponovno) čaka zabavno, doživeto in gotovo zelo posebno potovanje do tistega dne, ko bo Dete rojeno.

Zato ne odlašajte in se še danes prijavite na adventno akcijo iskreni.net!

Mi bomo poskrbeli za to, da bo nova zgodba vsak dan prispela na vaš mail, vi pa se z družino ob poslušanju zgolj prepustite miru in naši obljubi, da bodo letošnje zgodbe zares posebne!

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja