Uspešen otrok

Thumbnail

Ena izmed stvari, ki so gotovo na vrhu vašega seznama prednostnih nalog, je prav gotovo dobro počutje vašega otroka.

A na to, kakšen bo postal, ne vplivate sami. Na njegov razvoj vpliva zelo veliko dejavnikov, na katere nimate vpliva – tovariši za igro, sosedi, prijatelji, filmi, revije, televizija.

Kako lahko dosežete, da vam bo otrok, ko bo odraščal, še naprej zaupal in boste nanj lahko še naprej pozitivno vplivali?

Uspešen je tisti otrok, ki je povezan ne samo z družino, ampak tudi s svetom. V knjigi avtorja ponujata koristne nasvete in opisujeta, kako lahko poskrbite za zdravo povezanost z otrokom. Ob poučnih zgodbah iz njune skoraj tridesetletne prakse in njunih osebnih izkušnjah (imata osem otrok) predstavljata otroke, ki so uspešno premagali izzive odraščanja.

Ne glede na to, ali je vaš otrok še malček ali že najstnik, vam bo knjiga pomagala, da ga boste naučili temeljnih sposobnosti, ki jih potrebuje, da bo v življenju uspešen.

William in Martha Sears: Uspešen otrok

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja