Rahločutnost do otrokovega telesa

Thumbnail

Ali obstaja stik, ki ga ni mogoče prekiniti? Ali obstajajo odnosi, ki se jih ne da več zanikati?

Kaj je pravi medčloveški stik, kaj je stik s seboj in kaj pomeni biti v stiku, ki poraja, ki odpira novo življenje in omogoča prekinitev starih vzorcev ter preoblikovanje travmatičnih medgeneracijskih vsebin?

Odnos med materjo in otrokom ter očetom in otrokom je v marsičem edini odnos, ki ga človek ne more nikoli zanikati in ga tudi ne more odpraviti. Biološke matere in očeta ne bo mogel nikoli zamenjati, tudi če je ne bi nikdar v življenju srečal ali če bi umrla v trenutku njegovega rojstva.

Odnos med starši in otrokom je edini brezpogojni odnos, ki prav zaradi svoje brezkompromisnosti odpira najgloblje rane in povzroča največje stiske.

Pričujoče slovensko delo predstavlja najnovejša odkritja znanosti in terapevtske prakse o povezanosti z otrokom v sodobni družini, ter skuša na dejstven način približati odnose in njihov razvoj, kot ga odpre novorojenček.

Katarina Kompan Erzar, Andreja Poljanec: Rahločutnost do otrok

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja