Povezovalno starševstvo

Thumbnail

Naj z dojenčkom spiva v isti postelji? Do kdaj je priporočljivo dojiti? Kakšna je očetova vloga pri skrbi za novorojenčka?

Bova otroka razvadila, če ga bova veliko nosila? Se morava odzvati na otroški jok ali pustiti, da se otrok izjoka? Kako zgodnje povezovanje vpliva na otrokovo samostojnost? Kako po zdravi pameti vzgajati in razumeti otroka?

Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja, pa tudi vse o tem, kako boste najbolj spoznali svojega otroka in uživali v starševstvu, boste našli v tem priročniku.

Mnogi mladi starši se ne znajdejo med nasveti o vzgoji, ki jih dobivajo od drugih, radi pa bi najboljše za otroka. Tesna povezanost staršev z otroki sicer od staršev veliko zahteva, vendar tudi veliko da – zdravega, odgovornega in neodvisnega otroka.

William in Martha Sears: Povezovalno starševstvo

Komentarji

  1. super knjiga
    Ko sem prebirala to knjigo v angleščini sem bila navdušena, a hkrati sem dostikrat pomislila, da moji mami najbrž ne bi bila všeč. Lahko si predstavljate moje veselje, ko sem nekje na 2/3 knjige ugotovila, da si je mami kupila to knjigo. Sem pustila, da jo prebere, potem pa sem jo posvojila. :whistle:
    To knjigo bi moral prebrati vsak starš. Kaj je najbolj prepričjivo? Piše nekako v smislu: Če bi bili na samotnem otoku z družino, brez babic, tet, prijateljev… ki ti svetujejo kako vzgajati… kako bi vzgajali? Bi odstavili otroka pri 6m? Bi ga pustili, da se izjoče? Bi ga pestovali, ali bi ga odlagali, da se bo sam zaigral…?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja