Policijska štorklja vabi na obisk

Thumbnail

Ob 30. obletnici policijske štorklje vas Letalska policijska enota vabi na prav poseben dogodek! 
8. maja 2010 ob 11. uri vabijo na družabno srečanje vse, ki so bili v Sloveniji v vseh teh letih kot novorojenčki v inkubatorju v bolnišnico prepeljani s policijskim helikopterjem. Pa tudi tiste, ki bi radi Policijsko štorkljo videli pobliže in napasli svojo radovednost.  
Vabljeni so še posebej otroci, ki so kot dojenčki leteli v inkubatorju, in njihovi starši ali sorodniki! Zdaj ste že veliki korenjaki, pridite in spoznajte svoj prvi domek!

 

Zaradi boljše organizacije srečanja “letečih novorojenčkov” prosimo, da nam svojo udeležbo čim prej potrdite na e-naslov: [email protected] 

Sporočite, prosimo, svoje ime in priimek, starost in kraj, iz katerega prihajate, ter število svojih spremljevalcev.

Udeležence bomo pozdravili, pogostili, jim predstavili svoje delo in helikopterje ter pokazali inkubatorje, s katerimi nedonošenčke prevažamo še danes. Srečali se boste lahko s policijskimi posadkami in zdravniško ekipo, se tudi medsebojno spoznali ter delili svoje izkušnje s helikopterskim prevozom. 

Policijska letalska enota ocenjuje, da je bilo s policijskimi helikopterji v treh desetletjih prepeljanih že okoli 700 nedonošenčkov. Najstarejši je tako danes star več kot 30 let, najmlajši pa samo nekaj dni. 

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Preveri pakete

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja