Otrok od rojstva do šole

Thumbnail

Knjiga je napisana z zornega kota dojenčkov in otrok, kolikor ga sploh lahko uvidimo.

Ne glede na to, kako se družba, v kateri rastejo, spreminja, in ne glede na spremembe v zahtevah staršev do otrok ostaja njihov zorni kot bolj ali manj nespremenjen, življenjsko pomemben in pogosto zanemarjen. Korak za korakom se podajamo v otrokov svet in odkrivamo značilnosti njegovega razvoja, vedenja in čustvovanja. Nenadoma nas prešine, kako skrivnostno, pa vendarle preprosto bitje je otrok, če ga le razumemo, poslušamo, občutimo in imamo radi kot nekaj posebnega.

To ni knjiga receptov za rast najčudovitejsih otrok in najboljših staršev – knjiga pripoveduje o vsakdanjem življenju, o vsakdanjih otrocih in o vsakdanjih starših. V njej se joče, smeji in igra. Posluša, razume in ljubi – obupuje in zmajuje z glavo, pod črto teh spoznanj pa postane jasno, kako dragocen dar je otrok. Na svetu smo zato, da se učimo, rastemo in uživamo v dneh, ki so nam podarjeni. Namige za tiste prave poti in srčne smeri boste prejeli tudi med vrsticami v tej knjigi.

Penelope Leach: Otrok od rojstva do šole

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Komentarji

  1. Spostovani
    Rada bi kupila knigo Penelope Leach,Otrok od rojstva do sole. Imela sem svojo,ki sem jo pisodila in se ni nikoli vrnila. Zdaj bi bila pa ponovno dobrodosla v nasi druzini. Hvala in lp

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja