Otroci so tega vredni

Thumbnail

Starševstvo je najlepši, a tudi najzahtevnejši “poklic”. Če želimo, da se bodo otroci razvili v zdrave, odgovorne in samostojne odrasle, jim moramo privzgojiti predvsem notranjo disciplino.

Le tako bodo vedeli, kaj je prav in kaj narobe, do drugih in do sebe pa bodo spoštljivi. Včasih nam bo tudi spodletelo, to pa nam ne sme vzeti poguma, da se ne bi še naprej trudili za dobre, odgovorne, zrele odnose, v katerih ne bo manjkalo optimizma in humorja – kajti otroci in mi smo tega vredni.

Knjiga je prepletena s primeri, humornimi anekdotami in praktičnimi nasveti, od tega, kako se spopasti z otrokovimi izbruhi jeze, do tega, kako spodbuditi izražanje njegove enkratne osebnosti na kar najbolj ustvarjalen način. S pomočjo te knjige bomo verjetno najprej opravili inventuro lastnih vzgojnih metod in vrednot, kakršnih smo bili deležni kot otroci, jih vrednotili in poskušali bolje in z z ustreznejšimi metodami vzgajati svoje otroke.

Barbara Coloroso: Otroci so tega vredni

Za iskrene odnose.
Pridružite se naročnikom iskreni.net!

Dobili boste orodja in spodbude v obliki ekskluzivnih videov in člankov, ki vam bodo pomagale, da ustvarite vzpodbudno okolje za vas osebno, vaš zakon, družino, pa tudi širše. Z naročnino podprete tudi naše delo in omogočite rast ter razvoj tako sebe kot tudi izboljšavo bodočih vsebin za vas in ostale.
Hvala vam!

Naroči se

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja